Celebrity News

Dugo ih je skrivao od javnosti: Sergej Ćetković pokazao ćerke, sudbina je htela da liče na njega iako nisu u krvnom srodstvu (FOTO)

Usvojene ćerke Sergeja Ćetkovića prave su lepotice

Dugo ih je skrivao od javnosti: Sergej Ćetković pokazao ćerke, sudbina je htela da liče na njega iako nisu u krvnom srodstvu (FOTO)

Lola i Milausvojene ćerke Sergeja Ćetkovića pravi su dragulji porodice Ćetković. Dve devojčice, koje su imale sreće da im pevač i njegova supruga Kristina pruže krov nad glavom i neizmernu ljubav i zaštitu, pametne su lepo vaspitane i vrlo privržene ocu i majci.

Pročitajte: Prepoznajete li ga? Buckasta beba sa fotografije, danas je velika pop zvezda i otac dve devojčice!

Pevač ne krije da prema njima oseća veliku naklonost, da gotovo nikada ne ume da im kaže ne, ali da istovremeno radi na tome da ih ne razmazi, zarad njih samih i dalje budućnosti. Njihovom vaspitanju pristupa u dogovoru sa suprugom Kristinom, kojoj maštovitosti i kreativnosti ne manjka. Bračni par stalno pronalazi načine da ćerke zabavi, tačnije da se zabavljaju zajedno kao porodica, da usput one nešto i nauče, što je rezultiralo tome da su danas obe vrlo samostalne.

Pročitajte:MUK I NEVERICA! Vesna Dedić se u suzama oprostila od Sergeja Ćetkovića nakon što je izgubio bitku sa koronom

Ata Images

 

Na izgradnju samopouzdanja devojčica, u velikoj meri uticalo je to što Sergej i Kristina nikada nisu imali tajni pred njima. Vrlo otvoreno o svemu uvek govore, pa čak i kada je došlo vreme da se priča o tome kako su dospele kod njih pronašli su način da im to predstave, što su one vrlo lepo prihvatile i prilagodile se.

- Pričao sam im od prvog dana kako postoji neka škola za decu gde smo mi došli, a one su rekle: „Pa, gde ste vi do sada“. Moraš pronaći način na koji ćeš najslikovitije preneti, najbliže kroz neku bajku. Ljudi od te priče uvek prave bauka, čekaju do 18. godine i slično, a ne treba tako.Važno je pobediti predrasude i mentalitet ovog podneblja koji nas usporava i vuče natrag. Smatram da roditelj nije samo ona koji dete donese na svet, nego onaj koji ga odgaja, brine o njemu, neizmerno ga i bezuslovno voli - rekao je davno muzičar, koji je do skoro krio lik svojih naslednica, takođe u želji da ih zaštiti.

Pročitajte: Lola i Mila znaju da smo ih rodili iz srca: Sergej Ćetković otkrio kako je ćerkama rekao da su usvojene

Pre izvesnog vremena shvatio je da su mu strahovi bezrazložni stoga je na svom "Instagramu" on prvo objavio snimke sa letovanja, a ubrzo potom usvojene ćerke Sergeja Ćetkovića sa majkom uslikane su na nekom javnom događaju. Na osnovu tih par foto i video zapisa svi su komentarisali da su Lola i Mila izuzetno harizmatične i preslatke, a bilo je i onih koji su tvrdili da uprkos tome što nemaju iste gene i sa njim nisu u krvnom srodstvu mnogo lične na ponosnog oca.

 

Komentari (2)

Loading
Natalija

15:30 13.12.2022

Preslatke devojcice,a bracni par Cetkovic je jako simpatican.

Dragana N

16:18 13.12.2022

Lice na njega jer su njemu od Boga namenjene! Mislite da su deca koja roditelji donesu na svet njihova!? Ne, i ona su njima od Boga namenjena!