Celebrity News

Sad je sve jasno: Goca Tržan objavila fotografiju staru tri decenije - Evo šta je sve od estetskih korekcija uradila

Lice Goce Tržan tri decenije kasnije izgleda ovako

Sad je sve jasno: Goca Tržan objavila fotografiju staru tri decenije - Evo šta je sve od estetskih korekcija uradila

Ata Images

U eri estetskih korekcija, filtera i fotošopa, na lepotu svake žene stavljen je upitnik, međutim, gest Goce Tržan razbio je brojne zablude. Naime, pevačica je objavila tri decenije staru fotografiju na kojoj je lice Goce Tržan lice mlade devojke, prirodnih crta lica, sa minimumom šminke.

Ono što je oduševilo njene fanove je činjenica da kada se pogledaju Gocine aktuelne fotografije, jasno se može videti da je reč o ženi koja je prirodno starila i da tokom svih godina na javnoj sceni - lice Goce Tržan nije pretrpelo nijednu estetsku korekciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Bjuti-tretmani, kvalitetna nega, popunjena bora tu i tamo, ali na pevačicinom licu jasno se vidi da je reč o prirodno negovanoj ženi.

Ovom fotografijom Goca je dokazala da je prirodna lepota još prisutna na estradi, ali nikada nije krila da podržava žene koje žele da promene nešto na sebi jer nisu zadovoljne.

Pročitajte: Mislila je da će sa Rašom biti srećna do kraja života - Goca Tržan se u suzama obratila javnosti i priznala strašnu istinu

- Kao što vidite, nisam prirodno lepa, nisam savršena, nisam kao mnoge žene koje poznajete, "prirodna". Ja za razliku od njih priznajem i delim sa vama iskustva i informacije da vam olakšam dostojanstveno starenje. Nije sramota ostariti, nije sramota imati bore, sramota je zavideti drugima na lepoti i mladosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

- Sve u svoje vreme. Uživajte u svojim godinama, pomozite svom licu, telu, ali pre svega duhu da ne stari s gorčinom i zavišću... jer takve su joj bore najgore - napisala je nedavno, kada je sa svojim pratiteljkama podelila da je odlučila da popuni par bora na licu.

Komentari (0)

Loading