Lepota

Nagovorili su je na OPERACIJU: Goca Tržan posetila hirurga, promena je OGROMNA! Pogledajte kako sada izgleda njeno lice (FOTO)

Izgled Goce Tržan menjao se s godinama i trendovima

Nagovorili su je na OPERACIJU: Goca Tržan posetila hirurga, promena je OGROMNA! Pogledajte kako sada izgleda njeno lice (FOTO)

ATA Images

Nije izgled Goce Tržan nešto što upada u oči. Naprotiv, pop zvezda poslednjih par godina trudi se da stajlingom ne izaziva modne kritičare, već vrlo detaljno i temeljno vodi računa o tome kako će se u javnosti pojaviti. Nasuprot tog vizuelnog dela koji je s godinama sve lepši, ali i smireniji, Gocina vatrena priroda i energija koju je nemoguće ukrotiti nešto je što se naprosto ne može ne primetiti.

Pročitajte: Mafini Goce Tržan su gotovi za 15 minuta i ne koštaju gotovo ništa: Ovo je njen brz recept koji ćete isprobati već danas (VIDEO)

Instagram

 

Gde god da pođe Goca širi pozitivnu energiju, njena vrcavost i šale dolaze do izražaja, a kolege u bendu i prijatelji znaju da je sa njom zagarantovan provod. Svestrana je, sve je zanima, a čega god da se dohvati uspeva da savlada. Na njenom You tube kanalu i te kako pratioci mogu videti kojim sve veštinama Goca raspolaže, a dve koje se konstantno ponavljaju i ističu su kulinarstvo i šminkanje.

Pročitajte: RAZVELA SE Goca Tržan iznenada i bez buke: Više nisam mogla, počeo je da se KOCKA i iznosi ušteđevinu iz kuće! Ovo je njeno saopštenje

Instagram

 

I jedno i drugo pevačica obavlja besprekorno i neće vas slagati kada kaže da možda za nijansu više voli šminku, negu lica i tela uopšte. Stalno se macka, koristi sve antiejdž preparate, odlazi i na tretmane koji pružaju negu i sprečavaju prerano starenje, a nije tajna da je svojevremeno ona povećavala i usta.

Pročitajte: Bez stida i fotošopa: Goca Tržan se skinula u bikini i pokazala kako zaista izgleda stomak žene u 48. godini (FOTO)

ATA Images

 

Jedna fotografija iz mlađih dana svedoči tome koliko je taj jedan mali detalj korigovao izgled Goce Tržan. Pevačica, naime, nije mnogo gornju usnu povećala, vrlo je sve to diskretno uradila, ipak promena se osetila, a ona će vam reći i da joj je olakšala nanošenje karmina.

Pročitajte: Ručak je tad, ako ne želiš, ćao! Goca Tržan: Deca ne mogu biti glavna u kući

Ata Images

 

Mnoge dame sa javne scene isto su to učinile, povećavanje usana postala je praksa na estradi, međutim, nisu sve umerene kao Goca. Da nema fotografije na kojoj se jasno vidi razlika niko u korekciju ne bi posumnjao.

Pročitajte: Bože, hvala ti! Goca Tržan danas je najsrećnija žena na svetu, iz porodičnog doma stigla objava koja će vas rasplakati FOTO

printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading