Celebrity News

Mislila je da će sa Rašom biti srećna do kraja života: Goca Tržan se u suzama obratila javnosti i priznala strašnu istinu

Zdravstveno stanje Raše Novakovića narušeno - otkrila Goca Tržan

Mislila je da će sa Rašom biti srećna do kraja života: Goca Tržan se u suzama obratila javnosti i priznala strašnu istinu

Andreja Damnjanović

Pevačica Goca Tržan otkrila je da je zdravstveno stanje Raše Novakovića bilo narušeno, te da gotovo tri godine nije mogao da svira.

- Moj muž je u tom trenutku imao teške povrede zglobova, nije mogao da svira. Dve ili tri godine je bio na ozbiljnim lekovima, jer svaki udarac ga je boleo kao da ga noževima bodu u zglobove - otkrila je Goca detalje, prisetivši se perioda kada je zdravstveno stanje Raše Novakovića bilo ugroženo.

Pročitajte: KRAJ bračne sreće - Raša je ODLUČIO DA ODE, Goca tu ne može ništa da učini! Pogledajte njegovo saopštenje (FOTO)

Par je pronašao kliniku na kojoj je Radomir otpočeo lečenje, i kako Goca kaže, ubrzo je sve ponovo bilo kako treba.

- Već posle prve terapije nije osećao bol, a posle druge i treće bol je potpuno nestao, nije morao da bandažira ruke, nije morao ništa od svega što je prethodno radio - rekla je Goca prisetivši se za njih veoma izazovnog i teškog perioda.

Sada je ova orba iza njih i par nastavlja da niže nove pobede, a Raša je posebno zahvalan što kraj sebe ima ženu, koja ga u svemu podržava i prati.

Komentari (0)

Loading