Celebrity News

Vesna zamenila stanove sa Reljom i Nikolijom: Sada se oni baškare u njenom domu na Vračaru, a evo gde ona živi (FOTO)

Dom Vesne Zmijanac na novoj je lokaciji u gradu

Vesna zamenila stanove sa Reljom i Nikolijom: Sada se oni baškare u njenom domu na Vračaru, a evo gde ona živi (FOTO)

Andreja Damnjanović

Dom Vesne Zmijanac nije samo jedna nekretnina. Estradna umetnica tokom godina rada zaradila je dosta, a za razliku od pojedinih njenih koleginica koje su novac ulagale u trivijalnosti, ona je sve stečeno koristila da kupi stanove i kuće.

Pročitajte: Slika Vesne Zmijanac i Miroslava Ilića iz vremena kada su ludovali - Veče na groblju i ikona Svetog Đorđa sve su promenili (FOTO)

Mediji su upoznati sa tim da poseduje imanje i raskošnu vilu na Bukulji, gde odlazi kada god poželi da se osami i skloni od gradske gužve i dešavanja.

Ata Images

 

Takođe je poznato da je svojevremeno pazarila stan u Atini, gde je njena mezimica Nikolija provela najlepše studentske dane. 

ATA Images

 

Pomenuta nekretnina još uvek je u Vesninom posedu, a bar jednom u toku leta čitava porodica voli tamo da se okupi.

Između ostalog, zvezda estradnog neba, koja može da se pohvali milionima prodatih ploča, u svom posedu ima i nekretninu u srcu Beograda, na Vračaru kod Hrama Svetog Save.

Ata Images

 

Reč je o stanu koji, po pisanju tabloida, ima više od 200 kvadrata, četiri spavaće sobe, dva kupatila, raskošnu kuhinju i dnevni boravak s trpezarijom, uređen po principu open koncepta.

Pročitajte: Ponizila je kao niko, a onda je pozvala u sitne sate - Isplivali detalji tajnog razgovora ljutih rivalki, Vesne i Brene

Nedugo pošto se njena mezimica Nikolija po drugi put ostvarila u ulozi majke, Vesna kao svaka dobra mama i tašta odlučila je da ćerki i zetu učini uslugu i sa njima zameni stanove.

Instagram

 

Stan koji se vodi na Nikoliju upola je manji i nalazi se u Kneza Miloša, a sada je pripao pevačici dok se bračni par sa ćerkama Reom i Hanom preselio u njen daleko veći.

Instagram

 

Nakretnina u jednoj od najprometnijih ulica u gradu Vesnino je utočište koje je skrojila po svojoj meri.

Sav nameštaj je izbacila i kupila novi. Ugradni regal smešten je u predsoblju koje vodi direktno u kuhinju koja je formirana u G s mini-ostrvom u sredini.

Sve je na dugme, tu je diskretni aspirator, barske stolice, a nasuprot kuhinji nalazi se prolaz koji vodi do kupatila i spavaće sobe. 

Instagram

 

Sa desne strane trpezarijski je sto sa šest stolica i prelep trosed roze boje nasuprot kojem je okačen veliki plazma televizor.

Pročitajte: Bivši dečko Vesne Zmijanac je političar - Sa njom je varao suprugu, popularnu glumicu, svakoga dana je na televiziji (FOTO)

Odmah pored njega nalaze se vrata od balkona odakle se prostire nestvaran pogled na ostatak grada.

Instagram

 

 

Novi dom Vesne Zmijanac jednako je lep kao onaj u kojem trenutno žive njeni zet i ćerka, a omiljeni kutak pevačice u domu je kuhinja.

Instagram

 

Obožava da kuva, a nije tajna da povremeno i za unuke priprema pa im nosi. 

 

Komentari (0)

Loading