Celebrity News

Bivši dečko Vesne Zmijanac je političar: Sa njom je varao suprugu, popularnu glumicu, svakoga dana je na televiziji (FOTO)

Bivši dečko Vesne Zmijanac opisan je u autobiografiji folk zvezde

Bivši dečko Vesne Zmijanac je političar: Sa njom je varao suprugu, popularnu glumicu, svakoga dana je na televiziji (FOTO)

Priča u kojoj je bivši dečko Vesne Zmijanac, čuveni političar, jedan od glavnih junaka prepričana je u okviru autobiografije „Kad zamirišu jorgovani" 2000. godine.

U romanu folk zvezde navedeni su razni detalji iz prošlosti, zanimljivi, pohvalni, lepi, ružni, bolni, teški, ipak, medijima i javnosti uvo je najviše zaparala priča o njenoj romansi s poznatim funkcionerom.

Pročitajte: Nije izdržao! Relja Popović konačno rekao šta mu je na duši - Vesna i Nikolija...

Javna je tajna da je bivši dečko Vesne Zmijanac Milorad Vučelić, bivši suprug glumice Ljiljane Dragutinović.

Andreja Damnjanović

 

O toj vezi nije se mnogo znalo, jer emotivni partneri nikada nisu priznali da su zajedno. Jedini put kada se estradna umetnica dotakla tog životnog poglavlja, bilo je baš u romanu.

Ni tada ime svog bivšeg ljubavnika ona nije želela da otkriva, ali ga je pominjala kao nekoga ko ju je oslovljavao sa Veco.

ATA Images

 

– Pevala sam samo tamo gde sam zbog nekoga ili nečega morala, i gde bi moje odbijanje onome ko me je pozvao značilo uvredu i navelo ga na pogrešan zaključak da ja iz ko zna kojih razloga ne želim da se odazovem na njegov poziv. Na jednom od takvih i isto tako prihvaćenih nastupa upoznala sam i Onog koji me je zvao Veco.

ATA Images

 

– Imenujem tog čoveka ovom dugačkom ličnom šifrom ne zato da bih prikrila njegov identitet (jer se za našu potonju vezu – koja na neki specifičan način i danas traje – saznalo brzo, i saznao je svako ko je želeo i trebalo da za nju zna; ona je bila i ostala jedna od javnih tajni koje se o meni pričaju i prepričavaju), već stoga što želim da tim rečima (ako je to rečima uopšte moguće) što tačnije oslikam pravu prirodu našeg odnosa.

Pročitajte: Vesna Zmijanac ne krije da je ponovo srećna! Pohvalila se svojom "Bebom"- Instagram gori, momak je prezgodan, ali mlađi tri decenije(FOTO)

– Želim time da iskažem pre svega onu veliku nežnost koju je taj čovek prema meni ispoljavao (i ispoljava), onaj zaštitnički stav koji svakoj ženi prija, onu sigurnost koju svaka žena traži, onu prijateljsku (ali pravu!) naklonost i spremnost na svakovrsno žrtvovanje koja je, mislim, uočljiva u načinu na koji mi se skoro u svakoj prilici obraćao (jer „Veco“ sem njega zvala me je jedino i samo moja majka) – napisala je Vesna pa pojasnila:

Dušan Petrović

 

‒ Upoznala sam, dakle, tog čoveka kome sam poslednja velika ljubav (kako to on kaže), a koji meni predstavlja nasušnu potrebu; kome je veza sa mnom bila vid pobune, oblik nepristajanja na čvrste i zadate koordinate u kojima je svojim položajem, statusom, ugledom i faktičkom moći bio prinuđen da se kreće, kome je ta veza bila uvek otvoren prozor kroz koji je mogao da vidi (i gledao je!) i nešto drugačiju sliku od one na koju je na osnovu već pobrojanih činilaca morao da pristane, i čak da je takvom (lažnom i iskrivljenom) sam pravi i modelira.

ATA Images

 

– Savetovali su ga da se mene mane, da sa mnom i ne razgovara, a kamoli da se uz mene viđa na javnim mestima ili da me na takva mesta vodi. A vodio me je svuda – često insistirajući da se baš zajedno i baš na tim i takvim mestima pojavimo – želeći valjda da i time pokaže da je on ipak i uprkos svemu svoj, da je čovek koji ima svoju volju i misao i koji sme da ih pokaže – zaključila je u knjizi Vesna.

 

Komentari (0)

Loading