Moda

Savet Jelisavete Orašanin kako se obući za novogodišnju noć i NE, ne treba vam mnogo novca za to (FOTO)

Stajling Jelisavete Orašanin prati oversajz trending

Savet Jelisavete Orašanin kako se obući za novogodišnju noć i NE, ne treba vam mnogo novca za to (FOTO)

Ata Images

Otkako se porodila i na svet donela prvo ćerku Petru, a zatim sina Bogdana Jelisaveta Orašanin znatno je promenila način funkcionisanja pa i svoj odnos prema modi.

Pročitajte: Jelisaveta proslavila rođendan u kafani, svi su joj došli - Čaše lete, a od Teodosića ni traga ni glasa: Zašto joj to radi? (FOTO)

Ranijih godina stajling Jelisavete Orašanin bio je običan, pripadao je onome što se stručno naziva „casual“ ili „street look“, s ulogom majke, međutim neke stvari u svom životu ona je posložila, a budući da izuzetno vodi računa o ishrani, puno vežba, shvatila je da besprekorno izvajano telo ne treba više da prikriva.

 

 

Jedan pogled na manje zgodne koleginice osvestio je Jelisavetu, istovremeno na to je uticalo druženje sa manekenkama, prvo Sofijom Milošević, koja je i dizajner, ali i ženama košarkaša koje su je svojim pogledom na svet po pitanju mode malo oslobodile.

 

 

Upravo iz tog razloga poslednjih godina stajling Jelisavete Orašanin je dosta provokativan, smeo i naglašen. U njenom garderoberu novog doma uredno su posložene isključivo haljine koje dosta otkrivaju, izuzetno kratki minići, a sve to supruzi Miloša Teodosića očaravajuće dobro stoji.

 

 

Zapravo reklo bi se da Jelisaveta, zbog visine i užasno dugih nogu, uskog struka, dobrog držanja i harizme, sve to odlično ume da iznese.

Na drugima bi to možda dobilo dozu vulgarnosti, ali ne i na njoj. Sve je na svom mestu te je mnogim damama ona postala uzor u odevanju, što je bio i jedan od razloga da vam predstavimo potpuno novo Jelisavetino izdanje - takozvani modni preokret.

Instagram

 

Glumica se, naime, na jednom javnom događaju pojavila u oversajz crnom odelu. 

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin otela dečka OVOJ PEVAČICI! Danas je uspešan menadžer i otac dve devojčice (FOTO)

Ispod sakoa koji je zakopčala prilikom pokreta nazirao se se*y top, obula je zanosene potpetice, a sve to dodatno je začinila kosom podignutom u visoku punđu i minđušama u boji zlata.

Instagram

 

 

Ovaj stajling Jelisavete Orašanin zgodan je za klasičan večernji izlazak, odlazak na premijeru, a stručnjaci tvrde da nećete pogrešiti ako se ovako obučete i za novogodišnju noć.

 

Komentari (0)

Loading