Celebrity News

Bivši muž Dare Bubamare konačno razvezao jezik: Ovo je surova istina o mojoj bivšoj ženi, vreme je da svi saznate šta mi je uradila (FOTO)

Bivši muž Dare Bubamare progovorio o njihovom odnosu

Bivši muž Dare Bubamare konačno razvezao jezik: Ovo je surova istina o mojoj bivšoj ženi, vreme je da svi saznate šta mi je uradila (FOTO)

Ata Images

Bivši muž Dare Bubamare otvorio dušu.

Pevačica Dara Bubamara uvek je bila otvorena sa medijima i gotovo na svaku temu bez zadrške je govorila. Dosta informacija i o njenom privatnom životu je u javnosti poznato, pa tako i o njenom braku sa biznismenom Milanom Kesićem.

 

Instagram

 

 

I ptice na grani znaju da su bivši muž Dare Bubamare sa kojim ima naslednika Konstantina i pavačica nakon razvoda ostali u odličnim odnosima, prvenstveno zbog sina koji im je oboma centar sveta.

Pročitajte: Sin Dare Bubamare uradio isto što i majka - Ceo Instagram je šokiran fotografijom koju je Kosta Kesić objavio, uverite se sami (FOTO)

Kako bi Kosta što manje osetio posledice razvoda, Dara i Milan funkcionišu sjajno, a često se otisnu na zajednička putovanja te mnoge navedu da pomisle kako će obnoviti ljubav.

 

Instagram

 

 

Ipak, do toga nije došlo, bar za sada oni funkcionišu na prijateljskoj relaciji, a da je slična situacija bila i pre njihovog konačnog rastanka otkrio je svojevremeno bivši muž Dare Bubamare:

Pročitajte: Kosta Kesić je postao fudbaler i pravi dasa! Fotografija sina Dare Bubamare će vas šokirati, zar je prošlo ovoliko godina

- Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju.

 

Reprint Svet

 

 

- Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama.

- Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku - ispričao je jednom prilikom Kesić koji i dan danas za majku svog sina ima samo reči hvale.

 

Komentari (0)

Loading