Celebrity News

Jedina slika Dragane Katić u ljubavnom zanosu sa Igorom Starovićem: Ovako je više nijedan muškarac nije gledao

Bivši dečko Dragane Katić bio je muzičar

Jedina slika Dragane Katić u ljubavnom zanosu sa Igorom Starovićem: Ovako je više nijedan muškarac nije gledao

Ata Images

Iako se stiče utisak da mediji dosta toga znaju o Dragani Katić, te da je samim tim i javnost upućena u svaku poru njenog privatnog života, činjenica je da voditeljka vrlo vešto intimu skriva, te da se o njoj ne zna baš toliko koliko se čini, posebno ne o njenom emotivnom životu.

Pročitajte: Posna slavska trpeza Dragane Katić pred vama - Nema čega nema, samo ON fali (FOTO)

Sve do prošle godine, recimo, nije se znalo da je bivši dečko Dragane Katić Igor Starović, frontmen grupe "Divlji kesten".

Instagram

 

Ovaj podatak u javnost je dospeo tek pošto je Igor iznenada preminuo. Istraživačko novinarstvo tada je stupilo na snagu, te se o popularnom izvođaču, koga poslednjih godina estrada nije mnogo zanimala, dosta toga novog doznalo, čak i to da je voleo Draganu.

Instagram

 

Starije kolege novinari zasigurno ovaj podatak pamte, mlađi su, pak, morali da pretraže datoteku i stara izdanja ne bi li pronašli makar nešto o vezi sa voditeljkom i pevačem.

Tek nedavno na Instagramu se prvi put pojavila fotografija bivših ljubavnika.

Ata Images

 

Na njoj Igor pogledom guta Draganu, o čijoj lepoti je suvišno govoriti.

Fotografija je isečak iz novina u kojima jasno stoji da su muzičar i voditeljka u vezi, te da se sumnja da će ona od njega uskoro dobiti pesmu sa svojim imenom.

Instagram

 

Naime, Igor i "Divlji kesten" pevali su o jednoj Nataši i Kristini, pa zašto ne bi i o Dragani.

Pročitajte: Najefikasnija vežba za mršavljenje - Dragana Katić rešila da ovako skine kilograme - top forma za mesec dana

Bivši dečko Dragane Katić napustio je ovaj svet u maju prošle godine kada mu je pukla aorta.

 

 

Lekari su se pet dana borili za njegov život, nažalost, bitku je izgubio. Javnost ga pamti po brojnim hitovima, divnom talentu i glasu, kulturnom ponašanju, pitomoj prirodi, ali i po vezi sa voditeljkom.

Komentari (0)

Loading