Celebrity News

Jedinstvena jelka i ukrasi koje nema baš niko! Petra Teodosić donela euforiju u porodični dom, Miloš i Jelisaveta oduševljeni (FOTO)

Praznici u domu Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića izgledaju ovako

Jedinstvena jelka i ukrasi koje nema baš niko! Petra Teodosić donela euforiju u porodični dom, Miloš i Jelisaveta oduševljeni (FOTO)

Praznici u domu Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića ove godine su nešto drugačiji. Naime, za prazničnu dekoraciju ove sezone pobrinula se isključivo Petra Teodosić i tako učinila da njena jelka bude jedinstvena.

Naime, Jelisaveta i Teo odabrali su da ove godine imaju prirodnu jelku, a umesto raskošnih lampiona, na svoje drvo okačili su ukrase koje je uz maminu pomoć napravila njihova ćerkica.

Pročitajte: Jelisaveta proslavila rođendan u kafani, svi su joj došli: Čaše lete, a od Teodosića ni traga ni glasa - Zašto joj to radi? (FOTO)

Doslovno svaki ukras na jelci delo je ruku preslatke devojčice, pa su praznici u domu Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića ove godine posebno inspirativni, jer svi zajedno rade kako bi praznična atmosfera oslikala ljubav i radost koju su u kući osećali cele godine.

Instagram

 

Podsetimo, ove godine Jelisaveta i Teo doselili su se iz Bolonje u luksuznu nekretninu u Beogradu na vodi, kada je Miloš potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Petra i Bogdan sada žive u blizini svojih baka i deka, kao i tetke Milice i brata Pavla.

Komentari (0)

Loading