Celebrity News

Otišao kod oca u Ameriku, pa iznenadio majku: Ljubinki Klarić srce zaigralo od sreće, ovome se potajno nadala (FOTO)

Kosta i Ljubinka Klarić ponovo zajedno

Otišao kod oca u Ameriku, pa iznenadio majku: Ljubinki Klarić srce zaigralo od sreće, ovome se potajno nadala (FOTO)

Jelena Jovanov

Ljubinka Klarić u braku sa Nebojšom Jovanovićem dobila je sina Kostu. Njih troje živeli su u Americi, a nakon razvoda Kosta i Ljubinka Klarić vratili su se u Srbiju, gde su u svom stanu stvorili oazu prepunu ljubavi.

Međutim, kako je sin Ljubinke Klarić odrastao, nedavno je izrazio želju da se preseli u Ameriku, kod svog oca, kako bi tamo upisao srednju školu. Ovu odluku svog sina, glumica je teško podnela.

Pročitajte: Ljubinka Klarić prvi put o razlozima razvoda braka i neverovatnom bolu - Osećala sam se prazno, danima sam gledala u jednu tačku

- Sam dokaz da nismo u tom smislu vezani, posesivno, jeste da je Kosta otišao u Ameriku u junu kod tate i tamo upisao 8. razred i odlučio je da nastavi školovanje tamo. Grozno sam sve to podnela, još uvek podnosim, ali on je toliko srećan tamo, on kaže da nema šta da traži ovde pogotovo posle događaja koji su se desili. Rekao mi je da nikada nije pripadao ovde i da zna da će mu tamo biti bolje. Otišao je, bilo je teško. Prvo nisam razumela, trebalo je da bude raspust, a on je upisao školu. Jako mi nedostaje, naravno, zato što smo bili usmereni jedno na drugo, a onda isključite taj trenutak roditeljske sebičnosti i kažete "Ko sam ja da mu stajem na put sreći?" - rekla je Ljubinka Klarić za "Novu".

Ipak, sada je došlo vreme raspusta, te su Kosta i Ljubinka Klarić ponovo zajedno. Njih dvoje poželeli su da zajedničko vreme provedu na poseban način, te su otputovali u Barselonu, a glumica ne krije sreću što je ponovo u zagrljaju svog voljenog dečaka.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Anita

03:21 30.01.2024

A onda je ipak rešila da bude sebična i zadržala ga kod sebe, tako da nastavlja školovanje i ostatak života u Srbiji.