Celebrity News

Ma kakav miran razvod: Sukob Ivane Španović i Marka Vulete eskalirao pred očima javnosti (FOTO)

Razvod Ivane Španović još uvek je aktuelna tema medija

Ma kakav miran razvod: Sukob Ivane Španović i Marka Vulete eskalirao pred očima javnosti (FOTO)

Razvod Ivane Španović i Marka Vulete trebalo je da se okonča u miru, bar je tako u svom prvom javnom izlaganju nagovestila atletičarka.

Zlatna sportistkinja u skoku udalj napomenula je da je nastupio značajno težak periodu u njenom i Markovom životu i zamolila sve da se suzdrže od negativnih komentara i spekulacija.

Pročitajte: Prijatelji izneli detalje razvoda Ivane Španović i Marka Vulete - Svi su rekli JEDNO

Istakla je tada Ivana da krah dvogodišnjeg braka doživljava kao lični poraz, te da joj sve što je vezano za to iznova lomi srce.

Maja Hitij/Getty Images

 

Za razliku od Španovićke, Vuleta se ovim putem nije oglašavao, ali je zato odlučio da pred svetom dokaže da veza između njega i supruge nije okončano u miru i staloženo kako je ona volela da predstavi javnosti.

Ata Images

 

Otpratio ju je sa svih mreža, obrisao komentare, dosta slika, što je ubrzo i ona učinila, a po svoj prilici bivši partneri su jedno drugo i blokirali jer su nestali tagovi.

Svima je posle svega jasno da se razvod Ivane Španović zasigurno ne događa u miru.

Pročitajte: Spakovao kofere i napustio porodični dom - Ovde se Marko Vuleta uselio posle razvoda od Ivane Španović (FOTO)

Bivši supružnici jedno drugom na salašu su se zavetovali na večnu ljubav, a sada to ne misle već se služe drugim sredstvima kako bi se što pre udaljili i nastavili sami.

Ata Images

 

Niko ne zna šta se tačno dogodilo između Ivane i Marka baš u periodu kada je ona postigla najveći profesionalni uspeh i govorilo se da bi trebalo da se penzioniše i samim tim posveti stvaranju porodice.

Komentari (0)

Loading