Celebrity News

Vreme je da kažem šta mi je na duši: Sofija Milošević otkrila kako je tretira Lukina majka (FOTO)

Svekrva Sofije Milošević - svi detalji odnosa sa snajom

Vreme je da kažem šta mi je na duši: Sofija Milošević otkrila kako je tretira Lukina majka (FOTO)

Ata Images

Svekrva Sofije Milošević, Svetlana Jović, baka je čak trojice dečaka, Davida, koga je njenom sinu rodila Anđela Manitašević i Alekseja i Teodora, koje je Luki podarila njegova verenica Sofija. Na početku Sofijine i Lukine veze šuškalo se da Svetlana gaji posebne simpatije prema Anđeli, te da Sofiju nije najbolje prihvatila.

Ovim povodom svekrva Sofije Milošević oglasila se samo jednom:

Pročitajte: Izdaja koja boli - Sofija Milošević prevarena, a evo šta je objavila na Instagramu

- Ljudi svašta komentarišu, prosto su takvi. Naravno da meni smeta, niko ne voli kada neko kritikuje njegovo dete. Svaki mlad čovek ima pravo na svoj privatan život, da sebi bira partnera kojeg on želi. Ne vidim potrebu drugih da komentarišu, ja sam sebi birala šta sam želela to i on isto radi i svako posle živi sa tim. On je tu da sebi odabere ko mu u tom momentu odgovara, a ja kao majka ću prihvatiti svakoga koga god da on izabere jer to je njegov izbor. Njega volim i voleću svakoga ko je sa njim. Šta će se dalje događati sa tom vezom niko od nas ne može da zna - rekla je tada.

youtube printscreen

 

Ipak, čini se da je vreme učinilo svoje i da je Svetlana zaista zavolela Sofiju. Zato svaki put kada joj sin dovede snaju i unuke, Sofiju tretira poput kraljice. Ovoga puta manekenka se pohvalila gozbom koju je za nju pripremila svekrva, uz komentar: "Najbolju svekrvu imam".

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading