Celebrity News

Sin mi je napravio decu Sofiji Milošević, NEĆU ĆUTATI: Konačno otkriveno šta mama Luke Jovića misli o svojoj snaji (FOTO)

Odnos Sofije Milošević sa svekrvom u javnosti je veoma interesantna tema

Sin mi je napravio decu Sofiji Milošević, NEĆU ĆUTATI: Konačno otkriveno šta mama Luke Jovića misli o svojoj snaji (FOTO)

Ni nekoliko godina nakon skladnog braka u kojem poznata manekenka uživa sa fudbalerom Lukom Jovićem i kojem je rodila sinove Alekseja i Teodora, nisu prestale spekulacije o tome kakav je odnos Sofije Milošević sa svekrvom, te da li je i kako majka popularnog sportiste prihvatila lepu snajku. 

U više navrata na domaćim portalima mogla se pročitati vest da njih dve nisu na sjajnoj relaciji, a priče su dodatno dobile na težini kada se doznalo da Svetlana Jović gaji posebne simpatije prema Lukinoj nekadašnjoj izabranici Anđeli Manitašević koja joj je podarila prvog unuka Davida.

Pročitajte: Nakon što mu je Sofija rodila dva naslednika, odnos Luke Jovića prema starijem sinu se drastično promenio, ovo su detalji (FOTO)

youtube printscreen

 

Želeći da stane na put glasinama da protiv Sofije nešto ima, njena svekrva jednom prilikom se oglasila i negirala bilo kakve nesuglasice, a pritom je dodala i da se ne meša u sinovljev izbor, te da će rado prihvatiti svaku ženu koja ga učini srećnim. 

- Ljudi svašta komentarišu, prosto su takvi. Naravno da meni smeta, niko ne voli kada neko kritikuje njegovo dete. Svaki mlad čovek ima pravo na svoj privatan život, da sebi bira partnera kojeg on želi. Ne vidim potrebu drugih da komentarišu, ja sam sebi birala šta sam želela to i on isto radi i svako posle živi sa tim. On je tu da sebi odabere ko mu u tom momentu odgovara, a ja kao majka ću prihvatiti svakoga koga god da on izabere jer to je njegov izbor. Njega volim i voleću svakoga ko je sa njim. Šta će se dalje događati sa tom vezom niko od nas ne može da zna - rekla je tada majka Luke Jovića koja očito zaista protiv snajke nema ništa, u šta nas je uverila manekenka putem "Instagrama".

Pročitajte: SAM JE BIRAO, sada neka živi s tim - Šokantne reči Lukine majke o snaji Sofiji Milošević (FOTO)

Instagram

 

Naime, interesantan "Insta story" koji je podelila, govori nam da odnos Sofije Milošević sa svekrvom nimalo nije narušen, štaviše došlo je i do pohvalnih reči i fotografije ukusnih uštipaka koji su se našle na porodičnoj trpezi, a koje je upravo Svetlana poslala i ovim gestom oduševila snajku

Komentari (0)

Loading