Celebrity News

OTKRIVAMO: Novi dečko Irine Vukotić je OŽENJEN i SVI GA ZNATE! Pogledajte prvu fotografiju njene zabranjene ljubavi

Novi dečko Irine Vukotić više nije tajna

OTKRIVAMO: Novi dečko Irine Vukotić je OŽENJEN i SVI GA ZNATE! Pogledajte prvu fotografiju njene zabranjene ljubavi

Luka Šarac

Dobro znamo da je ljubav slepa i da se emocijama ne može naređivati, a to je nedavno na svojoj koži ponovo osetila Irina Vukotić. Naime, kako novi broj magazina „Story“ ekskluzivno piše, voditeljka jutarnjeg programa televizije "Pink" uplovila je u romansu,  a novi dečko Irine Vukotić jedan je od najpoznatijih lekara u Srbiji, doktor Radmilo Janković, zamenik direktora UKC u Nišu.

Čak i da ne pratite emisije stručno vezane za zdravlje ili naučne magazine, dr Janković vam je sigurno zapao za oko tokom pandemije kada je svojim srčanim i stručnim izlaganjima na televiziji postao jedan od omiljenih lekara u narodu koji je olakšavao težak period kroz koji smo prolazili, kako svojim pacijentima u Nišu tako i svima pored malih ekrana.

Pročitajte: Novi dečko Irine Vukotić je baš opasan - Pogledajte fotografiju sa letovanja

printscreen

 

Prema našim saznanjima, novi dečko Irine Vukotić ukrao je srce voditeljke pre nekoliko meseci, ali da ovo nije klasična ljubavna priča bez ikakvih poteškoća i izazova, govori činjenica da je doktor još uvek zvanično u braku.

No, prema tvrdnji njihovih prijatelja, on je trenutno u procesu razvoda i upravo je to razlog što još uvek nisu spremni da javno pričaju o svojoj vezi - žele da zaštite njegova dva sina od medijske pažnje i nagađanja.


OSTATAK TEKSTA I DETALJE ROMANSE POZNATE VODITELJKE SA SLAVNIM DOKTOROM POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA "STORY" KOJI JE U PRODAJI OD SREDE, 26. APRILA.

Komentari (0)

Loading