Celebrity News

Daleko od bajke i princeze u venčanici! Ovako je izgledalo venčanje Irine Vukotić i Save Radovića u kineskom restoranu u Frankfurtu

Venčanje Irine Vukotić i Save Radovića izgledalo je ovako

Daleko od bajke i princeze u venčanici! Ovako je izgledalo venčanje Irine Vukotić i Save Radovića u kineskom restoranu u Frankfurtu

Venčanje Irine Vukotić i Save Radovića održano je van granica naše zemlje.

Popularna i veoma atraktivna voditeljka Irina Vukotić oduvek se trudi da svoju privatnost drži među četiri zida, međutim kako je i njen bivši suprug poznat široj javnosti, budući da se takmičio u jednom rijaliti programu, te da se i njihovo poznanstvo desilo pred kamerama, ovaj brak, a kasnije i razvod nije mogao proći bez medijske pažnje.

Pročitajte: Geni su čudo - Ćerka Irine Vukotić sa majkom na crvenom tepihu, izrasla je u KOPIJU svog oca Save Radovića (FOTO)

Naime, voditeljka iza sebe ima ljubavnu priču sa ugostiteljem i nekadašnjim učesnikom "Velikog brata", Savom Radovićem, sa kojim je dobila ćerkicu Iskru, a do sudbonosnog susreta došlo je tokom pomenutog rijalitija, koji je Irina tada vodila.

Kada ga je intervjuisala proradile su emocije koje je na početku voditeljka pokušavala da sakrije, a nekoliko meseci kasnije, tačnije u avgustu 2007. godine usledilo je intimno venčanje Irine Vukotić i Save Radovića održano u Frankfurtu.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Novi dečko Irine Vukotić je OŽENJEN i SVI GA ZNATE! Pogledajte prvu fotografiju njene zabranjene ljubavi

Naime, početkom leta te godine, Sava i Irina otputovali su u Nemačku kako bi posetili Savinu majku, a to putovanje je presudilo da Sava ispuni obećanje koje je dao u jednom intervjuu, a to je da će oženiti šarmantnu voditeljku emisije koja ih je i spojila.

- Irina me je osvojila svojom nesebičnošću. Shvatili smo da se super uklapamo i ja sam rešio da se smirim i oženim - ispričao je tada za „Blic“ Sava.

Venčanje Irine Vukotić i Save Radovića proslavljeno je svečanim ručkom u jednom kineskom restoranu u Frankfurtu uz prisustvovo kumova, Savine majke i nekoliko najbližih prijatelja, a posle ručka slavlje su nastavili u jednom turskom baru.

Pročitajte: Irina Vukotić ponovo sa bivšim mužem! Ćerka Iskra čvrsto je odlučila da roditelje ponovo spoji i u tome je uspela(FOTO)

Iako je u planu bila i velika svadba u Beogradu, do toga nije došlo, naprotiv bračna sreća se nakon dve godine poput praha raspršila, a supružnici su odlučili da svako krene svojim putem. 

Na pitanje da li bi opet stala pred oltar, voditeljka je jednom prilikom rekla:

- Nisam bila pred crkvenim oltarom kad sam se prvi put udavala, tako da nema mesta za 'opet'. Čak nisam izgovorila 'da', već 'ja', pošto je venčanje bilo u Nemačkoj. Za sve postoji prvi put, pa i da ja kažem 'da'. Ali, tvrd je orah voćka čudnovata- ispričala je svojevremeno Irina koja je nedavno, prema našim saznanjima, sreću pronašla pored jednog od najpoznatijih lekara u Srbiji, doktorom Radmilom Jankovićem, zamenikom direktora UKC u Nišu.

printscreen

 

Dok je Irina danas posvećena karijeri i uživa u novoj ljubavi, Sava živi u Nemačkoj gde drži firmu koja se bavi promocijama. Posle razvoda povukao se iz javnosti, a svoju sreću pronašao je pored izabranice Željke sa kojom je dobio dva sina.

Komentari (0)

Loading