Celebrity News

Ni u Hrvatskoj, ni u Srbiji, evo gde praznike dočekuju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković: Fotografije ih odale

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković jedan su od najintrigantnijih glumačkih parova

Ni u Hrvatskoj, ni u Srbiji, evo gde praznike dočekuju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković: Fotografije ih odale

Instagram

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković gaje divan odnos već šest godina.

U samom početku glumački par skrivao je svoju romansu, čak i od najbližih prijatelja, a kad je odlučio da sve obelodani, učinio je to pod svetlima reflektora i blicevima fotoreportera na crvenom tepihu.

Pročitajte: Uz njega lepotica koja mu je OSVOJILA SRCE - Pogledajte fotografiju Gorana Bogdana iz Pule, konačno je jasno šta je bilo sa Jovanom

Svi pamte prve korake koje su Goran Bogdan i Jovana Stojiljković zajedno, ruku podruku, napravili, a s obzirom na to da je u pitanju presedan mnogi iz medija ponadali su se da će zaljubljeni partneri poželeti da o svojoj vezi i govore.

Instagram

 

To se, naravno, nije dogodilo i verovatno se neće ni dogoditi.

Uprkos tome što je vrlo aktivan na društvenim mrežama, hrvatski umetnik još nijednom nije objavio fotografiju sa Jovanom. Ona, s druge strane, Fejsbuk, Instagram i Tik-tok ne koristi, stoga je jako teško ući im u trag i ispratiti sva njihova navodna spajanja i razdvajanja, a još manje zaključiti u kom smeru njihov odnos ide.

Boško Karanović

 

Budući da je Goran jedno vreme dosta radio u Srbiji i samim tim živeo kod Jovane, mnogi su predviđali da će glumac i glumica, među kojima je oko 15 godina razlike, vezu krunisati brakom.

Čak i posle šest godina predviđanja do venčanja nije došlo, a mnogi koji dramsku umetnicu i njenog izabranika poznaju posvedočiće da ideja o razmeni zaveta njih mnogo i ne zanima.

 

 

Jedina istina za sada je da oni uživaju u svojoj ljubavi daleko od radoznale javnosti, tek povremeno na profilima njihovih prijatelja mogu se videti neke zajedničke slike, koje svedoče o skladnom odnosu i velikoj ljubavi, razumevanju i kompromisu.

Pročitajte: Jovani je SRCE SLOMLJENO, Goran Bogdan sada ima oči samo za NJU! Prva fotografija glumca sa DRUGOM ŽENOM, svi je znate! (FOTO)

Ako se poslednja stavka uzme u obzir, nije za čuđenje što su skladni emotivni partneri poželeli da sve praznike i Novu godinu obeleže van Balkana.

 

 

Goranovi postovi na Instagramu jasno svedoče da su otputovali u Italiju, u Pizu, te da se ludo zabavljaju.

Komentari (0)

Loading