Celebrity News

Jovani je SRCE SLOMLJENO, Goran Bogdan sada ima oči samo za NJU! Prva fotografija glumca sa DRUGOM ŽENOM, svi je znate! (FOTO)

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković često su tema u medijima

Jovani je SRCE SLOMLJENO, Goran Bogdan sada ima oči samo za NJU! Prva fotografija glumca sa DRUGOM ŽENOM, svi je znate! (FOTO)

Ata Images

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković jedan su od onih parova čija ljubav od samog početka i te kako intrigira javnost. Budući da svoju dvoipogodišnu vezu ne žele previše da eksponiraju, pa se veoma retko i pojavljuju zajedno u javnosti, to je jedan od razloga zbog kojeg su često tema portala i mesecima unazad se piše uglavnom o njihovom razlazu. Iako na tu temu oni u javnosti ne govore, razdvojenost zbog posla u kojem su oboje i te kako uspešni takođe je, prema mišljenju mnogih, jedna od stavki zbog kojih često dolazi do mimoilaženja, a fotografija koja je sada osvanula na glumčevom "Instagram" profilu mnoge je navela da posumnjaju da je ponovo došlo do problema.

Budući da važi za velikog šarmera, pravog zavodnika i miljenika ženske populacije, hrvatski glumac često je u društvu lepih žena, pa ne čudi činjenica da se svaki njegov korak pomno prati kao i objave na društvenim mrežama, a upravo ova najnovija na kojoj je u društvu druge žene, ponovo ga je dovelo u žižu javnosti i probudila sumnju da sa Jovanom ne cvetaju ruže.

Pročitajte: SVAKO NA SVOJU STRANU - OVA fotografija govori sve o odnosu Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković

Instagram

 

Reč je, naime o svima dobro poznatoj glumici Luciji Šerbedžiji, ćerki glumačkog barda Radeta Šerbedžije koja je svoj talenat za pevanje pokazala u muzičkom šou  "Zvijezde pjevaju" gde se borila za prvo mesto, a uoči finalne emisije podelila je interesantan post na "Instagramu" na kom se našao izabranik prelepe Jovane Stojiljković.

Talentovana umetnica fotografiju uz srca prva je podelila sa svojim pratiocima, da bi se i glumac ubrzo odlučio na isti potez, a iako nema naznaka da među njima postoji nešto više od prijateljstva, slika je privukla izuzetnu pažnju, te dovela do spekulacija da odnos Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković zbog iste vrlo lako može biti narušen.

Komentari (0)

Loading