Celebrity News

Prija nije Brenina snaja, ali ONA bi mogla da bude: Sin Brenu i Bobu obradovao vestima, u kuću im ušla ova lepotica (FOTO)

Snaja Lepe Brene konačno u javnosti

Prija nije Brenina snaja, ali ONA bi mogla da bude: Sin Brenu i Bobu obradovao vestima, u kuću im ušla ova lepotica (FOTO)

Miša Obradović

Iako Lepa Brena i Aleksandra Prijović nisu svekrva i snaja, njihov odnos izuzetno je blizak i pun ljubavi, podrške i poštovanja. Brena je Filipa odgajila kao svog sina, te istom ljubavlju gleda i njegovu suprugu, ipak, vreme je da u dom Živojinovića uđe i zvanična snaja Lepe Brene.

Brena nikada nije krila da je sinove uvek podržavala u njihovim životnim izborima, te je sve veze Viktora Živojinovića do sada odobravala, sa druge strane, o životu njenog starijeg sina Stefana zna se jako malo, te njegovu izabranicu u javnosti nismo imali prilike da vidimo.

Pročitajte: O INTIMNOM ODNOSU sa Viktorom Živojinovićem progovorila i OVA poznata pevačica - Neprijatno mi je, ali ovo je ISTINA!

Mediji su pisali da će snaja Lepe Brene biti Sandra Miljaković, zanosna plavuša sa kojom je Viktor bio u dugoj vezi, međutim, njih dvoje dugo nisu zajedno, a od tada, za titulu Brenine snaje bilo je nekoliko kandidatkinja.

Sa druge strane, došao je trenutak da Viktor pokaže svoju izabranicu, posle dužih nagađanja da li je u vezi sa pevačicom Lenom Čolak. Naime, on je ipak izabrao da identitet svoje lepše polovine sakrije, te je na njeno lice stavio emotikon srca, ali fotografijom pored aviona, jasno je stavio do znanja da je zaljubljen u lepu brinetu, sa kojom će ući u Novu godinu, na romantičnoj destinaciji.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading