Celebrity News

Nije joj lako: Sloboda Mićalović otkrila kakve joj muke ćerke zadaju, ni Vojinova strogoća ne pomaže (FOTO)

Ćerke Slobode Mićalović su u pubertetu

Nije joj lako: Sloboda Mićalović otkrila kakve joj muke ćerke zadaju, ni Vojinova strogoća ne pomaže (FOTO)

Ata Images

Vera i Mila Ćetković, samo zato što su ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića izuzetno intrigiraju javnost.

Pročitajte: Ovakvu je nikada niste videli - Sloboda Mićalović u ovom izdanju napustila kuću! Svi se okreću za glumicom (FOTO)

Nekim čudom u današnje vreme za popularnost je dovoljno da si dete javne ličnosti.

Naravno, koliko privilegija to donosi bliznakinjama, toliko im donosi i nelagodu. Na svu sreću, a zahvaljujući predanom vaspitanju roditelja, činjenica da ih prepoznaju na ulici nije ih mnogo promenila.

Boško Karanović

 

Naprotiv, ćerke Slobode Mićalović ostale su jednostavne devojčice, koje izrastaju u stabilne, samostalne, vrlo sposobne i slobodoumne mlade dame.

Uprkos činjenici da su uradili odličan posao, Sloboda i Vojin, poput drugih roditelja, ne prestaju da brinu, a s tim u vezi glumica se odazvala jednom podkastu u kome je govorila o odgovornosti koju roditeljska uloga donosi, o svom poslu vezanom sa privatnim porodičnim problemima, kao i politički korektnom obraćanju javnosti.

Ata Images

 

Istakla je da joj je drago što se sve više diže svest o trudnoći, dojenju, majčinstvu, istovremeno je dodala da ne pristaje na to da je stalno guraju u isti ćošak sa drugima i od nje kao nekoga ko je kulturni radnik i dopire do mase očekuju da nema svoj stav.

Pročitajte: Objava Slobode Mićalović rasplakala naciju! Vreme je za još jednu devojčicu (FOTO)

Da Sloboda ima svoj stav, da jasno zna šta želi, najbolje govori to u kom pravcu je do sada vodila karijeru, a sve navedeno potvrđuje i to kako je vaspitala naslednice koje prate primer.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading