Celebrity News

Miloš Biković prvi put progovorio o iščekivanju deteta i odlukama koje je već sad doneo: Ne treba mu lud otac (FOTO)

Miloš Biković će postati otac kroz nekoliko meseci

Miloš Biković prvi put progovorio o iščekivanju deteta i odlukama koje je već sad doneo: Ne treba mu lud otac (FOTO)

Instagram

Da će Miloš Biković postati otac doznalo se još u toku leta. Ako se uzme u obzir da je njegova izabranica, advokatica Ivana Malić već tada bila u drugom, trećem mesecu trudnoće veruje se da se porođaj očekuje svakog časa.

Pročitajte: Sine, mama i tata te iščekuju! Ivana Malić pazila je na svaki detalj, u porodičnom domu sve je spremno za dolazak naslednika (FOTO)

Glumac privatnost čuva samo za sebe i retko porodične detalje deli sa fanovima. Ipak, nedavno je napravio izuzetak i u jednoj emisiji namenjenoj portalu NoveS prvi put progovorio o ulozi koju s nestrpljenjem iščekuje.

Instagram

 

Na pitanje kako će uskladiti poslovno i privatno i kakva su mu očekivanja kazao je: 

- Džaba ti vaspitavaš decu, oni će biti isti kao ti, zato radi na sebi. Moj život je moj život, ja ne mogu tu nešto da promenim i odreknem se stvari koje sam stvarao celog života.

- Gledaću da ih optimizujem i u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu, ali ne mogu sad da ne idem nigde. Mislim poludeo bih, ja bih poludeo, a kapiram da detetu ne treba lud otac. Tu treba pronaći balans.

Instagram

 

Budući da godinama živi na dve adrese, ima dva doma, jedan u Beogradu, drugi u Moskvi, što će, kako priznaje, nastaviti i ubuduće. Pojedini se pitaju kakav će to Miloš Biković otac biti.

Pročitajte: Par meseci do rođenja deteta Miloš Biković se rastao od Ivane Malić - Ovo su detalji (Foto)

Oni koji ga poznaju čvrsto veruju da će novu ulogu prigliti najbolje što ume, te da će se odlično snaći, a da će mali Biković u njemu imati odličnog uzora uprkos tome što će često biti odsutan od kuće.

 

 

 

Komentari (0)

Loading