Celebrity News

Pet godina je starija od košarkaškog asa: Fotografije supruge Peđe Stojakovića kruže mrežama i svi je s čuđenjem gledaju

Supruga Peđe Stojakovića danas izgleda ovako

Pet godina je starija od košarkaškog asa: Fotografije supruge Peđe Stojakovića kruže mrežama i svi je s čuđenjem gledaju

Ata Images

Dve decenije supruga Peđe Stojakovića ponosno nosi epitet srpske snaje. Naime, lepa Grkinja Aleka Kamila već dve decenije uživa u srećnom braku sa proslavljenim košarkašem. 

Kada su njih dvoje otpočeli vezu, Aleksa se suočila sa osudom okoline, s obzirom da je od svog supruga starija pet godina. Ipak, ljubav je pobedila sve, a njih dvoje se i posle dve decenije braka i rođenja troje divne dece vole podjednako, kao prvog dana.

Instagram

 

Lepa Grkinja odlučila je da na svoju manekensku karijeru stavi tačku kada se sa Peđom preselila u Ameriku gde je on igrao za NBA, dok se ona u potpunosti posvetila porodici.

Pročitajte: Zvezda je rođena! Sin Peđe Stojakovića tatina je slika i prilika i već opasno preti da ga nadmaši na košarkaškom terenu (FOTO)

Kada je supruga Peđe Stojakovića u pitanu, oduvek se pisalo o njenoj specifičnoj lepoti, a ono što posebno iznenađuje je da i u šestoj deceniji izgleda poput devojčice.

Poslednja fotografija koju je Aleka Kamila objavila na Instagramu, na kojoj pozira sa svojim zgodnim suprugom, koji je u međuvremenu pustio brkove, izazvala je lavinu komentara, te brojne komplimente na račun Peđine supruge, kojoj su pisali da izgleda kao da je na pragu tridesetih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila)

 

Komentari (0)

Loading