Celebrity News

Ljubavi, DOČEKALI SMO! RADOST u domu Ivana Ivanovića, supruga Anja BLISTA OD SREĆE! Svi šalju čestitike i najlepše želje (FOTO)

Nevenčana supruga Ivana Ivanovića mlađa je od voditelja dvanaest godina

Ljubavi, DOČEKALI SMO! RADOST u domu Ivana Ivanovića, supruga Anja BLISTA OD SREĆE! Svi šalju čestitike i najlepše želje (FOTO)

Aleksandar Krstović

Prva polovina godine u domu Ivana Ivanovića rezervisana je za slavlja. Starija ćerka Staša rođendan je proslavila u februaru, zatim u martu mlađa naslednica, preslatka Lola koja je napunila dve godine, a sada je došao red da sa rođendanske torte svećice oduva nevenčana supruga Ivana Ivanovića sa kojom on u velikoj ljubavi uživa sedam godina.

Pročitajte: Prelepa fotografija sa VENČANJA - Ivan Ivanović pored supruge Anje, ONA BLISTA kao nikada! Samo pogledajte tu haljinu, kakva lepota (FOTO)

Instagram

 

Prelepa brineta, Anja Petrović mlađa je od Ivana dvanaest godina, međutim u njihovom slučaju razlika je samo plus. Oni se odlično slažu i razumeju, a dolazak ćerkice Lole još više je učvrstio njihov idiličan odnos. Iako se još nisu venčali,njih dvoje poput većine bračnih parova, uživaju u ljubavi i najviše vremena vole da provode u krugu porodice, te pretpostavljamo da je u sličnom maniru obeležen i Anjin divan dan, uz bogatu trpezu, rođendansku tortu i nezaobilazne osmehe i zagrljaje.

Pročitajte: Pokazala stomačić - Supruga Ivana Ivanovića konačno u javnosti, novu boju kose i jedan detalj na prelepoj Anji svi komentarišu (FOTO)

Ata Images

 

Budući da nevenčana supruga Ivana Ivanovića, lepotica koja je davne 2016. osvojila srce popularnog voditelja ne voli medijski da se eksponira, već svoju privatnost čuva daleko od radoznalih pogleda ne čudi činjenica što se povodom njenog rđendana voditelj nije oglasio na društvenim mrežama, međutim ne sumnjamo da je svojoj voljenoj priredio spektakularno iznenađenje, koje oni žele da sačuvaju među četiri zida.

Komentari (0)

Loading