Celebrity News

Ivan Ivanović više ne krije šta sve ima! Kupio je stan u Rovinju, a sada je tu skupocena jahta! Ovo poseduju samo milioneri (FOTO)

Jahta Ivana Ivanovića oduzima dah

Ivan Ivanović više ne krije šta sve ima! Kupio je stan u Rovinju, a sada je tu skupocena jahta! Ovo poseduju samo milioneri  (FOTO)

Skupocena jahta Ivana Ivanovića goruća je tema medija.

Ivan Ivanović ne krije da mu je kupovina nekretnine u Rovinju najbolja investicija do sada. Čitavo leto on sa porodicom, suprugom Anjom i ćerkama Stašom i Lolom odmara na hrvatskom primorju.

Instagram

 

Na taj način puni baterije za novu sezonu emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", a interesantan je podatak da su ga uveliko i svi primorci upoznali. Uljudno i ljubazno ga pozdravljaju, dok vlasnici uslužnih objekata obožavaju kada im on svrati.

Pročitajte: Ćerka Ivana Ivanovića ocu zabila nož u leđa - Karleuša je uticala na nju i sada više nema nazad (FOTO)

Tokom godina konobari su se upoznali sa Ivanovićevim navikama, njegovom galantnošću kada je potrebno prijateje povesti na večeru i ceh platiti, pa i dobrim provodom, uprkos nesreći koju je sredinom godine doživeo.

Stan u Rovinju voditelj smatra svojim drugim domom, a meštane prijateljima, sličnim mu duhom, te ne čudi što nikada tokom svih ovih godina on tamo nije doživeo neprijatnost.

Instagram

 

Naprotiv ljubav Ivana i Rovinjaca je uzajamna i to se vidi na svakoj fotografiji koju on s primorja objavi na Instagramu. Nasmejano, relaksirano lice govori 1000 reči, a čini se da ga u poslednje vreme sve više raduje boravak na pučini.

Jahta Ivana Ivanovića postala je omiljeno letnje prevozno sredstvo autora večernjeg šoa, koji vrlo često isplovljava sa porodicom i po svoj prilici već je naučio sam, bez obučenog kapetana, da rukuje brodom.

Pročitajte: Supruga Ivana Ivanovića izašla u javnost i svi su gledali u njene noge - Ove sandale ne može svako da nosi, da li stoje lepoj Anji? (FOTO)

Svega par fotografija pomenute jahte dospelo je na društvene mreže, što je sasvim dovoljno da se zaključi da je reč o prelepom brodu, u kom preovladava kožni nameštaj.

Instagram

 

Svi se pitaju koliko li je novca za ovako nešto izdvojeno, ima i onih koji su ubeđeni da je voditelj samo iznajmio brod s obzirom na visoku cenu održavanja.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading