Celebrity News

Slika unuke Anice Dobre iz kuhinje izmamiće vam osmeh na lice: Pored male Lune, luksuzni papreno skup nameštaj u drugom je planu

Dom Anice Dobre nekretnina je u luksuznom delu grada

Slika unuke Anice Dobre iz kuhinje izmamiće vam osmeh na lice: Pored male Lune, luksuzni papreno skup nameštaj u drugom je planu

Ata Images

Dom Anice Dobre preko četiri decenije nekretnina je na Dorćolu.

Aničin suprug, biznismen Miodrag Sovtić potiče iz tih krajeva stoga nije za čuđenje što su supružnici o čijem odnosu se jako malo zna, prve godine braka tu dočekali, ćerku Minu u istom stanu odgajili a po svoj prilici i unuka im tu pravi prve korake.

Pročitajte: Drastično je smršala, a za sve je zaslužan ovaj režim- Anica Dobra izgubila preko 10 kilograma, a evo šta jede

Kako izgleda dom Anice Dobre najbolje svedoče fotografije glumičine mezimice, koja se pretprošle godine udala za izabranika Luku Nikolića i rodila mu ćerkicu Lunu i nije toliko zatajna poput majke i oca.

 

 

Naprotiv, Mina se za jedan domaći magazin fotografisala sa ćerkicom, dozvolila je da se slike venčanja objave, a često deli kadrove iz svog i majčinog doma.

 

 

Priznala je svojevremeno ćerka dramske umetnice da Anica iliti ponosna baka dosta vremena provodi sa unukom, ugađa joj, udovoljava u svemu, a jedna slika, čini se baš iz bakinog doma, mnoge je na dan Božića zasmejala.

Na njoj malena Luna puzi u kuhinji, pravi prve samostalne korake, istovremeno pokušava da dohvati ljubimca mačku, koja nastoji da pobegne.

 

 

Ovaj prizor Mina je opisala emotikonom cirkusa pokušavajući da objasni kako u njenoj porodici nikada nije dosadno.

Pročitajte: Anica Dobra dugo odolevala trendu večite mladosti i estetskim korekcijama, ali promenila je mišljenje... Evo kako sada izgleda (FOTO)

Nema koga ovaj prizor nije zasmejao, mnoge i raznežio a bilo je i onih koji su obratili pažnju na nameštaj i vrlo luksuzne kuhinjske detalje u beloj boji.

 

 

Komentari (0)

Loading