Celebrity News

Slika unuke Anice Dobre iz kuhinje izmamiće vam osmeh na lice: Pored male Lune, luksuzni papreno skup nameštaj u drugom je planu

Dom Anice Dobre nekretnina je u luksuznom delu grada

Slika unuke Anice Dobre iz kuhinje izmamiće vam osmeh na lice: Pored male Lune, luksuzni papreno skup nameštaj u drugom je planu

Ata Images/ Amir Hamzagić

Dom Anice Dobre preko četiri decenije nekretnina je na Dorćolu.

Aničin suprug, biznismen Miodrag Sovtić potiče iz tih krajeva stoga nije za čuđenje što su supružnici o čijem odnosu se jako malo zna, prve godine braka tu dočekali, ćerku Minu u istom stanu odgajili a po svoj prilici i unuka im tu pravi prve korake.

Pročitajte: Drastično je smršala, a za sve je zaslužan ovaj režim- Anica Dobra izgubila preko 10 kilograma, a evo šta jede

Kako izgleda dom Anice Dobre najbolje svedoče fotografije glumičine mezimice, koja se pretprošle godine udala za izabranika Luku Nikolića i rodila mu ćerkicu Lunu i nije toliko zatajna poput majke i oca.

 

 

Naprotiv, Mina se za jedan domaći magazin fotografisala sa ćerkicom, dozvolila je da se slike venčanja objave, a često deli kadrove iz svog i majčinog doma.

 

 

Priznala je svojevremeno ćerka dramske umetnice da Anica iliti ponosna baka dosta vremena provodi sa unukom, ugađa joj, udovoljava u svemu, a jedna slika, čini se baš iz bakinog doma, mnoge je na dan Božića zasmejala.

Na njoj malena Luna puzi u kuhinji, pravi prve samostalne korake, istovremeno pokušava da dohvati ljubimca mačku, koja nastoji da pobegne.

 

 

Ovaj prizor Mina je opisala emotikonom cirkusa pokušavajući da objasni kako u njenoj porodici nikada nije dosadno.

Pročitajte: Anica Dobra dugo odolevala trendu večite mladosti i estetskim korekcijama, ali promenila je mišljenje... Evo kako sada izgleda (FOTO)

Nema koga ovaj prizor nije zasmejao, mnoge i raznežio a bilo je i onih koji su obratili pažnju na nameštaj i vrlo luksuzne kuhinjske detalje u beloj boji.

 

 

Komentari (0)

Loading