Celebrity News

Prve slike Tijane Čurović posle operacije u inostranstvu: Slaviša i ćerka su sve vreme uz nju

Tijana Čurović posle operacije uslikana

Prve slike Tijane Čurović posle operacije u inostranstvu: Slaviša i ćerka su sve vreme uz nju

Ata Images

Tijana Čurović nakon operacije nastoji da se što pre oporavi.

S obzirom na to da je zahvat bio ozbiljan odlučila je da još neko vreme provede u Austriji gde ju je nezgoda zadesila.

Pročitajte: Nakon pomirenja usledila je i promena doma! Tijana i Slaviša Čurović sada žive na dva nivoa, ovako nešto još niste videli (FOTO)

Navodno, lepoj glumici iznenada je pukla cista na jajniku zbog koje je hitno morala na operaciju.

Instagram

 

Tokom boravka u Beču osetila je bolove, a prvi ultrazvuk dao je tačnu i preciznu dijagnozu i rešenje koje se dramskoj umetnici i njenom bivšem  /sadašnjem suprugu nije dopalo, ali izbora nije bilo.

Instagram

 

 

Primljena je u kliniku odakle se neposredno posle zahvata javila pratiocima na Instagramu: 

- Da ne objašnjavam pojedinačno svima. Na putovanju mi je pukla cista na jajniku, operisana sam i sada je sve OK. Nadam se brzom povratku kući - napisala je Tijana nakon operacije.

Instagram

 

 

Ako je suditi po najnovijim fotografijama umetnice, oporavak ide u odličnom smeru, ipak da bi do kraja bile ispoštovane kontrole lekara, još neko vreme ona sa porodicom mora da ostane u Austriji.

Pročitajte: KUĆA PUNA DEČJEG SMEHA - Tijana Čurović saopštila PREDIVNE VESTI, od oduševljenja joj krenule suze radosnice (FOTO)

Budući da se oseća odlično nastavila je planirani obilazak, te se Čurovići sada nalaze u Minhenu, a uspeli su i da se povežu sa nekim prijateljima, te sa njima provedu malo vremena oko praznika.

Instagram

 

"Zaista nam je bilo predivno ovih par dana, pa eto dok se oporavljam od operacije, želim da sačuvam još nekoliko fotografija sa ovog putovanja! Pozdrav našim dragim Asanovićima, volimo vas", stoji u opisu novih fotografija.

 

Komentari (0)

Loading