Celebrity News

Venčanje je možda bilo skromno i intimno, ali za burme Amidžić nije štedeo: Evo kako izgleda to malo bogatstvo na prstu (FOTO)

Burma Ognjena Amidžića tema je medija

Venčanje je možda bilo skromno i intimno, ali za burme Amidžić nije štedeo: Evo kako izgleda to malo bogatstvo na prstu (FOTO)

Ata Images

Burma Ognjena Amidžića zasijala na prstu voditelja usred emisije, a kada se u nekoliko navrata dogodio krupan kadar, svi su obratili pažnju na to kakav je prsten ovoga puta odabrao.

Pročitajte: Brzo smo se složili oko imena za ćerku - Ognjen i Mina presrećni zbog naslednice

S obzirom na to da on i njegova izabranica nisu želeli veliko slavlje, niti svadbu, već su se samo pred matičarem i malim krugom ljudi venčali, poverovalo se u to da su i venčano prstenje odabrali tek da nešto imaju na prstu što ih vezuje.

Međutim, ako je suditi po skinšotu, doduše vrlo mutnom, reklo bi se da autor emisije "Amidži šou" nije štedeo.

Instagram

 

Burma Ognjena Amidžića satkana je od žutog zlata, a ako se dobro u nju zagleda, izgleda da nešto ima izgravirano.

Voditelju romantike nikad nije nedostajalo, uvek se trudio da udovolji svakoj svojoj izabranici stihovima, poezijom, egzotičnim putovanjima.

Instagram

 

Zbog ljubavi je Amidžić umeo da preleti na drugi kraj sveta, što je činio zbog svoje druge supruge Danijele Dimitrovske, od koje se razveo pre godinu i po dana, pa se iz tog razloga veruje da su ugravirane reči na njegovom i Mininom venčanom prstenju dubokoumne i vrlo romantične.

Pročitajte: Zar na današnji dan? Trudna Mina Ognjenovom sinu uputila OVE REČI, šta li kaže Danijela (FOTO)

Šta tačno tu piše još se ne zna, ali stručnjaci tvrde da takav komad nakita ne košta malo.

screenshotpink

 

 

Komentari (0)

Loading