Celebrity News

Čuvala se za brak sa Bikovićem, a on sa drugom dobio sina: Oglasila se Brankica Sebastijanović

Oglasila se Brankica Sebastijanović nakon što je Biković proslavio rođenje sina

Čuvala se za brak sa Bikovićem, a on sa drugom dobio sina: Oglasila se Brankica Sebastijanović

Instagram

U vreme kada je Miloš Biković krupnim koracima počeo da gradi ozbiljnu glumačku karijeru, njegovo srce osvojila je koleginica Brankica Sebastijanović. Njih dvoje bili su skladan mladi par, kome su predviđali blistavu budućnost, te se šuškalo da će baš nju Biković odvesti pred oltar, međutim, sudbina je imala drugačiji plan.

Kada se u medijima saznalo da će Miloš Biković postao otac, oglasila se Brankica Sebstijanović, a na pitanje novinara da li će mu čestitati, kratko je rekla:

 

 

- Ne bih odgovorila na to pitanje.

U međuvremenu, mlada glumica nije otkrila ni da li je zaljubljena, a što se roditeljstva tiče, rekla je da je godine ne opterećuju:

Pročitajte: Došao je i taj dan! Brankica Sebastijanović pred oltarom u belom ne skida osmeh sa lica - Svi čestitaju (FOTO)

- Živimo u veoma brzom vremenu, ljudi su poslednjih godina postali egocentričniji i sebičniji, a za roditeljstvo moraš sebi da budeš na drugom, ako ne i na petom mestu, jer su potrebe deteta najvažnije. Mnogi se, imam utisak, toga ne odriču baš lako, pa je možda poštenije sačekati dok ne budeš potpuno zreo i siguran da to želiš, pošto je dete najveća moguća odgovornost. To jeste tema koja je prisutna među mojim prijateljima u svakodnevnom životu, jer smo u tim godinama. Dosta njih se već ostvarilo u roditeljskoj ulozi, ali ima i onih koji još nisu. Doduše, i granice su se s vremenom pomerile, pa žene rađaju i u kasnijim četrdesetim - rekla je za „Blic”.

Ipak, istog dana kada je Miloš proslavio rođenje sina, oglasila se i Brankica Sebastijanović koja je podelila fotografiju sa skijanja, na kojoj se vidi da je zadovoljna svojim životom, a široki osmeh na njenom licu otkriva da je puna ljubavi, te da i Bikoviću i njegovom nasledniku želi sve najlepše.

 

 

Komentari (1)

Loading