Celebrity News

Prve slike medenog meseca Anđele Jovanović i Dudaša otkrile istinu: Glumičin stomak u prvom planu

Medeni mesec Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša očekivano je egzotičan

Prve slike medenog meseca Anđele Jovanović i Dudaša otkrile istinu: Glumičin stomak u prvom planu

Instagram

Medeni mesec Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša očekivao se još na leto, međutim, glumica i bivši atletičar zbog profesionalnih angažovanja odlučili su da ga malo odlože.

Pročitajte: Istina stigla malo nakon venčanja! Evo šta je sve Anđela Jovanović za dva i po meseca doživela u braku sa Mihailom Dudašem

Istini za volju, zajedno su na nekoliko dana otputovali u Nemačku, zatim u Crnu Goru, gde im se pridružila i Anđelina mama, glumica Branka Pujić, a par dana proveli su i u Veneciji. Ipak ništa od pomenutog nije zadovoljavalo njihovo viđenje medenog meseca, te su stoga spakovali kofere i zaputili se na egzotičnu destinaciju.

 

 

Budući da Anđela i Dudaš vole lokacije kao što su Vijetnam, Panama, na sumnja se da su i sad odabrali neku sličnu, ali odlučili su da za sada o tome ćute.

 

 

Medeni mesec Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša ovekovečen je brojnim fotografijama koje novopečeni supružnici svakodnevno objavljuju na Instagram-nalozima, a jedna od slika posebno je privukla pažnju medija i javnosti.

 

 

Na njoj je kolaž od tri iste slike, na kojima se sportista vidi, dok se njegovoj izabranici vidi samo stomak.

Pročitajte: Šta je to uradila sa sobom? Anđela Jovanović se OFARBALA u SKROZ PLAVO, svi se slažu da je mnogo lepša kao brineta (FOTO)

Svi se pitaju da li oni na ovaj duhovit način žele da nešto svojim fanovima nagoveste ili je reč o čistoj zafrkanciji. 

Instagram printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading