Lepota

Šta je to uradila sa sobom? Anđela Jovanović se OFARBALA u SKROZ PLAVO, svi se slažu da je mnogo lepša kao brineta (FOTO)

Frizura Anđele Jovanović izmenila je lični opis mlade glumice

Šta je to uradila sa sobom? Anđela Jovanović se OFARBALA u SKROZ PLAVO, svi se slažu da je mnogo lepša kao brineta (FOTO)

Malo je onih koji su upoznati sa činjenicom da se ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić mnogo pre okončanih studija oprobala u glumačkom pozivu. Mlada umetnica odigrala je malu ulogu u seriji “Moj rođak sa sela”, a budući da se tokom vremena ona dosta fizički promenila gotovo da niko tu devojku iz serije, oblog lica i tankih usana ne može da poveže sa ovom u koju je ona u međuvremenu izrasla. Frizura Anđele Jovanović, tačnije plava kosa, prvo je što se primeti kada se pogledaju fotografije dramske umetnice iz tinejdžerskog perioda.

Pročitajte: Nikad mršavija: Anđela Jovanović pokazala novi izgled, da li vam se dopada sa manje od 50 kilograma? (FOTO)

Instagram

 

Poredeći stare slike sa novim zaključuje se da je Anđela sa 15 godina, koliko je prilikom snimanja serije imala, preferirala farbanje kose skroz u plavo. Danas ona nosi prirodnu boju prošaranu svetlim pramenovima i čini se da publika daleko više voli da je vidi u novom izdanju.

Pročitajte: Kuća Dragana Jovanovića na planini je SAN SNOVA! Zavirite u porodičnu oazu mira idealnu za beg od gradske gužve (FOTO)

 

 

Po mišljenju mnogih ona sada izgleda prirodno, dok je kao plava bila potpuno druga osoba. Frizura Anđele Jovanović evidentno je promenila celokupan izgled glumice.

Pročitajte: Tri godine su čekali ovaj dan: Dragan Jovanović i Branka Pujić plaču od sreće, ćerka jedinica potvrdila divne vesti FOTO

 

 

 

Komentari (0)

Loading