Celebrity News

Porodično bogatstvo meri se milionima, a Eminin sin želi da se bavi OVIM poslom: Nikada nećete pogoditi koja je Javuzova odluka (FOTO)

Sin Emine Jahović doneo odluku kojoj se niko nije nadao

Porodično bogatstvo meri se milionima, a Eminin sin želi da se bavi OVIM poslom: Nikada nećete pogoditi koja je Javuzova odluka (FOTO)

Ata Images

Sin Emine Jahović, mlađi Javuz Sandal, posebnog je senzibiliteta. Za razliku od brata Jamana povučen je, nezainteresovan za publicitet, osim toga iz nekog razloga odbija da nauči srpski jezik.

Pročitajte: Imam problem sa mlađim sinom - Emina Jahović o situaciji u kući - Verovatno je ljubomoran

Dok stariji pevačicin naslednik voli društvene mreže, jednom je čak s ponosnim ocem učestvovao u spotu ili, pak, reklami, mlađi ne mari mnogo za svetla reflektora.

Instagram, Andreja Damnjanović

 

Dugo je kantautorki bilo potrebno da shvati šta je to što njenog mezimca privlači, kakvi su mu afiniteti, a nedavno je slučajno sa „instagramerima“ podelila oduševljenje što je Javuz konačno pokazao interesovanje za nešto.

 

 

Naime, sin Emine Jahović i Mustafe Sandala obožava da kuva, što ide uz činjenicu da je već sada, sa desetak godina, veliki gurman. Raduje ga kada pop zvezda poželi da zajedničko vreme provedu u svom domu, u kuhinji.

 

 

Zajedničkim snagama tada pripremaju omiljene specijalitete, ipak sve donedavno ona tu njegovu pasiju i ulogu kulinarskog pomoćnika nije shvatala ozbiljno. Sve dok mali Javuz nije odlučio da samostalno obavi posao Emina nije razumela koliko ga to sve raduje.

Instagram printscreen

 

Danas je sa „instagramerima“ podelila ponos što je dečak, vrlo spretno, napravio krem brule.

Pročitajte: Jedina slika Emine Jahović iz tinejdžerskog doba dospela u javnost! Kakav šok - Samo bismo je po očima prepoznali

Za početak je činijicu napunio ukusnim fileom, a potom šećer na vrhu karamelizovao brenerom.

Instagram printscreen

 

- Naša kulinarska lekcija uspešno je završena za ovaj dan. Ponosna na mog sina - napisala je u opisu videa pevačica i izazvala bujicu predivnih komentara pratilaca.

 

Komentari (0)

Loading