Celebrity News

Ana Kokić nije sama! Pevačica objavila lepu vest - Volim te!

Slavlje u domu Ane Kokić

Ana Kokić nije sama! Pevačica objavila lepu vest - Volim te!

Ata Images

Pevačica iz braka sa vaterpolistom Nikolom Rađenom ima dve ćerke, Teu i Ninu, koje su centar njihovog sveta. Posle razvoda nekadašnji sportista je sreću pronašao pokraj Milice Ristić, a danas je slavlje u domu Ane Kokić.

Posle kraha braka Ana nije emotivnog partnera predstavljala javnosti, ali ispunjena je i srećna. Njena najveća životna podrška je sestra Maja, koja joj je i najbolja drugarica.

Pročitajte: Ne posipam se pepelom, samo govorim kako je bilo - 4 godine kasnije Nikola Rađen otkrio zašto se razveo od Ane Kokić

Njih dve veoma liče, a figura i crte lica su im gotovo identične, osim što je Maja godinama mučila muku sa kilogramima.

Ona je na svom Instagram-profilu svojevremeno objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi njena transformacija, a ona je smršala čak pedeset kilograma.

Anina sestra danas slavi rođendan

- Srećan, najsrećniji do sada! A ja te čuvam do poslednjeg daha! Volim te - napisala je Ana uz zajedničke fotografije sa sestrom.

Ana i Maja sa ocem nisu pričale oko dvadeset godina, ali su se pred njegovu smrt pomirile.

- Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da se sa ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome - ispričala je pevačica koja je jako vezana za majku.

 

 

Komentari (0)

Loading