Celebrity News

Posle gubitka supruga, Aleksandar Radojičić bivšoj ženi pružio najveću podršku (FOTO)

Bivša žena Aleksandra Radojičića danas izgleda ovako

Posle gubitka supruga, Aleksandar Radojičić bivšoj ženi pružio najveću podršku (FOTO)

Ata Images

Da je ćerka Aja najveći blagoslov glumca Aleksandra Radojičića, on nikada nije krio. Naslednicu je dobio sa svojom nekadašnjom izabranicom Jelenom Melezović, s kojom je godinama bio u vanbračnoj zajednici, a na koju su konačnu tačku stavili još 2014. godine.

Raskid romanse, u jeku najveće popularnosti mladog glumca, propratile su brojne objave njegove partnerke koja se posle raskida svojski potrudila da glumca ocrni na mrežama. Bivša supruga Aleksandra Radojičića na svom Facebooku tada je pisala:

– Od dana kada je dete zvanično pripalo meni, Aleksandar nam se javlja samo jednom mesečno, a na društvenim mrežama glumi heroja i supertatu. U stvarnosti ne da ne viđa dete, nego i ne pozove da vidi šta radi – pisala je tada, da bi nešto kasnije davala ovakve izjave o glumcu.

– Razlog našeg rastanka nije ni preljuba ni nedostatak ljubavi, već nešto treće, intimno, samo naše. Aleksandar je najdivniji otac na svetu. Redovno viđa Aju, koja ga obožava. Šalje joj novac i garderobu i brine o njoj. Iako smo mladi dobili dete, verujem da savršenijeg oca za svoje dete nikad neću naći.

Čini se da su godine, zrelost i obostrana ljubav prema ćerki učinili svoje, te su bivša žena Aleksandra Radojičića i glumac zakopali ratne sekire. 

Bivša žena Aleksandra Radojičića doživela gubitak - glumac postupio kao heroj

U međuvremenu, Jelena se udala po drugi put, Aji je rodila brata Filipa, koji sudeći po objavama na Instagramu, sa glumcem ima divan odnos, a Aleksandar Aju ne odvaja od brata, te njih troje često provode zajedničko vreme.

- Danas je rođendan Ajinom tati i Filipovom drugu. Živ, zdrav,srećan i voljen bio. Hvala Bogu što postojiš. Živeo - čestitala je Jelena bivšem partneru rođendan.

Kako se svojevremeno na glumčevom profilu na Instagramu među komentarima moglo pročitati, sin Jelene Melezović ostao je bez oca, te je Aleksandar od tada odlučio da o njemu brine koliko i o ćerki Aji. Ovim gestom oduševio je ne samo članove Jelenine porodice već i čitavu javnost:

 

 

„Dečak je sin iz drugog braka njegove bivše žene. Nedavno je izgubio tatu i Aca od tad uvek vodi i njega, gde god vodi ćerkicu“, „Svaka čast, ljudino, za sve što radiš za Fiću“, „Srce mi je puno kada vidim kako je Aleksandar prihvatio dečaka. Bog mu dao zdravlja. Svaka čast“, „Bravo“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Bivša žena Aleksandra Radojičića danas je prelepa i uspešna žena koja se, prema pisanju medija, bavi nekretninama.

Komentari (0)

Loading