Celebrity News

Takve svekrvine reči joj još odzvanjaju u glavi: Evo šta je Arkanova majka rekla Ceci o njenom novom dečku i udaji posle smrti muža

Arkanova majka je imala jasan stav o Ceci

Takve svekrvine reči joj još odzvanjaju u glavi: Evo šta je Arkanova majka rekla Ceci o njenom novom dečku i udaji posle smrti muža

Ata Images

Od svog prvog javnog pojavljivanja i pesme "Cvetak zanovetak" koju je izvela na folk festivalu "Ilidža" i osvojila jednu od nagrada publike, balkanska diva Ceca Ražnatović ne prestaje da privlači ogromnu pažnju javnosti. Udajom za svoju najveću ljubav Željka Ražnatovića Arkana 1995. godine ostvarila se i na privatnom planu, a njihovo venčanje prenosila je i televizija. Ipak sudbina se grubo poigrala sa pevačicom i oduzela joj životnog saputnika kojem je podarila dvoje dece, a ono o čemu se dugo u medijima spekulisalo nakon njegove prerane smrti jeste u kakvim su odnosima Arkanova majka, Slavka Josifović Ražnatović i Ceca.

Pročitajte: TRUDNOĆA Cece Ražnatović došla je kad je mislila da je NEMOGUĆE! Kada je izgubila svaku nadu u porodični dom stigle su NAJLEPŠE VESTI (FOTO)

Budući da je nakon razvoda roditelja živeo sa njom, Arkanova majka bila je ključna figura u njegovom detinjstvu i kasnije životu, te je jako bio vezan za Slavku koju je Ceca po svemu sudeći i te kako poštovala i cenila.

Iako se o njihovom odnosu jako malo zna, poznato je da je često dolazila u porodičnu kuću kao i da su Veljko i Anastasija bili izuzetno vezani za baku, a jedna fortografija koja se pojavila na društvenim mrežama otkriva da je Ceca svoju svekrvu posmatrala kao rođenu majku.

Pročitajte: Cecina svekrva imala je želju koju je pevačica morala da ispuni - Reči Arkanove majke i danas svi pamte, Ceca nije uspela da sakrije

Jednom prilikom u intervjuu za domaće medije pevačica je otkrila je da je od Slavke čak dobila i blagoslov da se ponovo uda, međutim na taj korak i nakon toliko godina nije se odlučila, nastavila je da neguje najlepše uspomene na svog preminulog supruga kojem se majka Slavka pre čitavu deceniju pridružila na večnom počinku.

Pročitajte: Srce Cece Ražnatović ukrao je NBA košarkaš sa naših prostora! Srpska majka priznala i objavila fotografiju - On je moj kralj (FOTO)

 

Naime, Arkanova majka preminula je u 87. godini života, decembra 2012. godine, međutim zbog spleta okolnosti, tačnije zakazane turneje u Australiji, Ceca nije bila u mogućnosti da prisustvuje poslednjem ispraćaju. Kako je rekla, da je bila bliže sigurno bi prekinula turneju, a umesto nje na sahrani su bili Veljko i Anastasija, kao i Cecini roditelji iz Žitorađe.

- Pogodila me vest o smrti svekrve, ali bilo je skoro nemoguće otkazati koncerte, jer bih ugrozila druge ljude uključene u njihovu organizaciju. Da sam bila bliže pomerila bih ili otkazala koncerte. Cela moja porodica, majka otac, ujak i moja deca su bili na sahrani - rekla je Ceca tom prilikom.

Komentari (0)

Loading