Celebrity News

Vera Čukić se ofarbala u zift crno: Fanovi ne mogu da je prepoznaju (FOTO)

Frizura Vere Čukić uvek je uredna

Vera Čukić se ofarbala u zift crno: Fanovi ne mogu da je prepoznaju (FOTO)

Gloria Arhiva

Frizura Vere Čukić oduvek je bila jedno od tajnih oružja lepe glumice.

Pročitajte: Ko još OVAKO obeležava 85. rođendan? Fotografija proslave Vere Čukić pred vama! Ćerka Ivana je glavni krivac (FOTO)

Plava kosa sa blagim loknama izdvajala ju je od većine, i može se reći da je to nešto, naravno pored neospornog, raskošnog talenta, na čemu su joj mnoge koleginice zavidele.

Gloria

 

I danas, uprkos činjenici da je u devetoj deceniji, Vera se može pohvaliti istim kvalitetom kose, a čini se da je u tom pogledu ćerka Ivana Mihić dosledno prati.

Malo ko zna da je frizura Vere Čukić po rođenju zapravo bila loknasta ali svetlosmeđa. Kasnije ju je ona farbala u crno i takvog izgleda odigrala neke od svojih prvih, značajnih uloga na televiziji.

Arhiva Hello!

 

Plave nijanse, međutim, dale su joj potpuno drugačiji, nežan izgled i samo naizgled krhku prirodu te napravile prostora za nove role koje su obeležile njenu karijeru.

Svi pamte TV emisiju „Metla bez drške”, serije „Gore dole”, „Moj rođak sa sela”, filmove „Dnevnik uvreda” i  „Ranjena zemlja” i još mnogo, mnogo drugih projekata zahvaljujući kojima je udovica dramaturga Gordana Mihića dobila i neke od prestižnih nagrada. 

Instagram

 

Danas ponosno uživa u penzionerskim danima i druženju sa naslednicom, a najviše vremena ona provodi u vikendici u blizini Beograda koju je kupila i opremila davnih godina još sa suprugom.

Pročitajte: Recept Vere Čukić za punjene paprike zlata je vredan - Ćerka Ivana ga obožava (FOTO)

Ne zna se tačno da li reditelje ona odbija za nove serije i filmove ili je oni u novim ulogama ne vide, ono što je činjenica je da se u životu Vera dosta naradila, te nije loše ni ako je poželela malo da se odmori.

 

 

Publici je dala mnogo, a ovacije koje je dobila i aplauze i dan-danas pamti kao nešto predivno.

Komentari (0)

Loading