Celebrity News

Kad Željko uđe, svi ustanu! Bivša dadilja Anastasije Ražnatović otkrila detalje o kojima je dugo ćutala (FOTO)

Dadilja Ražnatovića bez dlake na jeziku

Kad Željko uđe, svi ustanu! Bivša dadilja Anastasije Ražnatović otkrila detalje o kojima je dugo ćutala (FOTO)

You tube printscreen

Dadilja Ražnatovića Lidija Ćirić nije deo medijske scene, samim tim nije bilo potrebe da se javno eksponira, ali, kako mediji ne miruju dok ne doznaju sve što ih zanima, tako se neko dosetio da sa njom uradi intervju i postavi pitanja koja je za vreme Arkanovog života bilo nezamislivo pitati.

Pročitajte: Pre venčanja doživela ogromnu tragediju - Ljubavna priča Cece Ražnatović okončana na današnji dan

U svom prvom intervjuu dadilja Ražnatovića, tačnije Anastasije Ražnatović, prisetila se značajnih činjenica, pa i samih početaka saradnje sa pevačicom i njenim suprugom i sve iznenadila pojedinim detaljima.

ATA Images

 

- Mojoj sestri je zazvonio telefon. Ona je stanovala preko puta hotela „Jugoslavija“ i pozvao ju je čovek koji je nekad bio u Arkanovoj gardi. Ceca traži za butik devojku. On je tražio tu jednu Maju, ali ona nije bila tu, a ja sam tog dana došla do moje sestre. I ona mu kaže da Maja nije tu, ali tu je Lidija - počela je priču Lidija.

- Ja sebe nisam videla u tome, šta ću ja u butiku, ja i haljine ne idemo zajedno. I on reče mojoj sestri da ja odem do „Jugoslavije“ i da se javim Ceci. Dvoumila sam se jer - em, stigla tek sa treninga, em, gde ću na razgovor za posao u trenerci. Ali čujem dobra je plata. U to vreme petsto maraka kad su svi imali po tri marke platu - ispričala je pa pojasnila kako se sudbina poigrala sa njom.

ATA Images

 

Ušla je u butik i s vrata rekla:

- Ja sam u patikama i trenerci sa treninga, pa ako vam se svidim, svidim. Ako ne, odoh. Ceca me pozvala da uđem. Oduševila se što se zovem kao njena sestra. Rekla mi je da bih već od sutra počela da radim, ali u muškom butiku. 

Tek tada sam saznala da tu ima četiri butika. I sad ne mogu da kažem da neću. I pojavljuje se Željko. Odmah ga je pozvala da me upozna i odmah mu je rekla da sam došla sa treninga. A Željko kad čuje da treniraš, ne pušiš, ne piješ, on se oduševi.

- On me pogleda i kaže dobro, super. On mi je pokazao butike. Radila bih već od sutra od 12 do 8. Pogledao me je i pitao: „Ima li još neka takva kao ti?“ E, rekoh mu, kao ja nema više nijedna - prisetila se Lidija za "Fajter", koja je ubrzo od radnice u butiku postala dadilja.

Pročitajte: Ceca u tajnosti kupila nekretninu na Kopaoniku - U javnost slučajno isplivali prvi kadrovi iz stana (FOTO)

- Videla sam Cecu i njega pre toga na televiziji i to je to. Bilo mi je čudno što svi ustaju kad on uđe, jedino ja sedim. Onda su mi objasnili ko je on. Arkan je kapirao da ja imam poštovanje prema njemu, ali da nemam strah i to se i Arkanu, ali i Ceci dopalo. 

screenshot

 

- Kad su se butici zatvorili, on je tražio da dođem da radim u njegovoj poslastičarnici "Ari". Ma kakvi, pa meni će ajncer da ispadne. E onda su me angažovali da čuvam Anastasiju. Ona se rodila te 1998. Čuvala sam je do bombardovanja. Posle sahrane nismo ostale u kontaktu - rekla je za sam kraj bivša dadilja Ražnatovića.

Komentari (0)

Loading