Celebrity News

Da se zna ko je GAZDARICA! Pogledajte kako se Jelena Đoković ponaša prema dadilji svoje dece, da li biste vi ovo trpeli? (FOTO)

Dadilja Stefana i Tare Đoković ima ovakav odnos sa Jelenom

Da se zna ko je GAZDARICA! Pogledajte kako se Jelena Đoković ponaša prema dadilji svoje dece, da li biste vi ovo trpeli? (FOTO)

Profimedia

Dadilja Stefana i Tare Đoković poslednjih dana u centru je pažnje.

Jedan od najprestižnijih teniskih turnira na svetu Vimbldon nedavno je počeo i prikovao nas za TV ekrane budući da ove godine naš najbolji teniser Novak Đoković brani titulu. Na veliko zadovoljstvo svih nas, Nole niže pobedu za pobedom, a pored dešavanja na terenu javnost je i te kako zainteresovana da baci pogled u njegovu ložu iz koje ga zdušno podržavaju supruga Jelena i mališani Stefan i Tara.

Clive Brunskill/Getty Images

 

 

Gotovo svakodnevno porodica Đoković, tema je svih domaćih medija, a ovih dana izuzetnu pažnju privukla je i dama koja uz najuže članove pomno prati svaki meč i zdušno navija.

Profimedia

 

 

U poćetku su se svi pitali ko je atraktivna brineta koja svojim stasom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a doznalo se da je u pitanju dadilja Stefana i Tare Đoković koja posebno mesto ima i u njegovoj loži.

Clive Brunskill/Getty Images

 

 

Njena uloga veoma je važna, a Novak i Jelena insistirali su na osobi u koju će imati maksimalno poverenje, pa nakon što je prvobitno ispunila sve kriterijume poznatih roditelja, kako prenose domaći mediji, ona je sa poznatim roditeljima potpisala ugovor o tajnosti, kako nijedan detalj iz njihovog privatnog života ne bi dospeo do javnosti i medija.

Pročitajte: Dadilja Stefana i Tare pred svima Jeleni rekla svoje - Pogledajte šta se desilo juče u porodičnoj loži Đokovića na VImbldonu (FOTO)

Dadilja Stefana i Tare Đoković, naime pravno se obavezala da nikada ništa ne iznese javno o svom angažmanu i porodici Đoković, a da su napravili pravi izbor govori u prilog činjenica da je ona vremenom postala kao član porodice koja uživa veliku ljubav i obožavanje od strane njihove dece, a i sa Jelenom neguje izuzetno blizak odnos.

Profimedia

 

 

Poseduje sjajane karakteristike padagoško-metodičkog rada sa decom i govori nekoliko stranih jezika, te su njena plata, beneficije i privilegije koje ima neverovatne, ali ništa manje nisu ni njene obaveze prema mališanima o kojima ponekad brine i 24 časa dnevno.

Komentari (0)

Loading