Celebrity News

Izvinjavam se svim ženama koje sam uvredila: Sloboda Mićalović o svojoj izjavi zbog koje ne prestaju da je vređaju (FOTO)

Sloboda Mićalović uvrede trpi već nekoliko dana

Izvinjavam se svim ženama koje sam uvredila: Sloboda Mićalović o svojoj izjavi zbog koje ne prestaju da je vređaju (FOTO)

Ata Images

Sloboda Mićalović trpi uvrede neverovatnog obima, a sve zbog gostovanja u jednom podkastu.

Očigledno je dramska umetnica i majka bliznakinja Vere i Mile razljutila brojne dame jer se prvi put od početka karijere susreće sa negativnim komentarima.

Pročitajte: Evo odakle je zapravo Sloboda Mićalović... nije Leskovac (FOTO)

Naime, kao neko ko je imao prilike da proživi sve situacije sa kojima se porodilje susreću dala je sebi za pravo da se oglasi i odbrani svoj stav na konto dojenja, što mnogima nije prijalo. 

 

 

- Mogla sam da ih dojim do petog meseca i to je bilo to. Više nisam imala mleka. Mi koje smo dojile hoćemo da razumemo žene koje neće da doje ili ne mogu da doje... Zato bi one nas osudile što smo dojile. Ne razumem zašto je žena ženi postala najveći neprijatelj - pitala je Sloboda.

Ata Images

 

- Saosećam sa mamama koje nemaju mleko, a žele da doje, kao što ovo pokušavam da razumem. Ja imam ovo mišljenje, ti imaš svoje, žena koja neće da doji svoje, i niko nikog ne treba tu sada da linčuje - istakla je glumica u podkastku "Jednostavno roditelj".

Njene reči očigledno su imale osuđujuć karakter ili su ih bar tako mnogi doživeli. Dokaz za to su komentari na Tviteru: "Pre bih rekla da žene koje doje napadaju i kategorizuju žene koje ne doje", "Ne osuđujem, ali zašto ne misliš kao ja, to jest kako je najbolje".

Ata Images

 

- "Šta se nje tiču tuđa deca", "Nikad nisam čula da je žena koja ne doji osudila onu koja doji, a obrnutih slučajeva ima koliko hoćeš"... samo su neki od komentara, koji su evidentno povredili suprugu Vojina Ćetkovića i naveli je da preispita svoja razmišljanja.

Pročitajte: Sloboda i Vojin sa ćerkama otputovali na prelepu destinaciju - Tamo su dočekali i Božić - Slike ih odale 

Vrlo brzo ona se oglasila na Instagramu sa izvinjenjem.

Instagram

 

- Ovako, izvinjavam se javno svim ženama koje su se osetile loše. Došlo je neko zlo vreme u kome niko ne sme ništa da kaže ili, pak, svako sme sve da kaže, zaslužio on tu poziciju ili pak ne - napisala je glumica uz heštag: „Žena ženi mora biti prijatelj“. 

Komentari (0)

Loading