Celebrity News

Evo odakle je zapravo Sloboda Mićalović... nije Leskovac (FOTO)

Sloboda MIćalović poreklo ne krije

Evo odakle je zapravo Sloboda Mićalović... nije Leskovac (FOTO)

Ata Images

Sloboda Mićalović nema razloga da krije poreklo.

Sve i kada bi to poželela, ne bi joj pošlo za rukom jer se o njoj gotovo sve već zna.

Pročitajte: Sloboda i Vojin sa ćerkama otputovali na prelepu destinaciju! Tamo su dočekali i Božić - Slike ih odale

Nema šta glumica o sebi nije za javnost ispričala, dosta toga doznalo se iz izvora bliskog njoj i njenom suprugu Vojinu Ćetkoviću, dok dobar deo informacija do javnosti stiže preko njenih društvenih mreža, gde je prati veliki broj ljudi.

 

 

Malo je reći da je Sloboda uzor mnogima, spekuliše se da to nije samo zbog njenog raskošnog talenta, već i zbog njene blage prirode, harizme, pa i leskovačkog humora i skladne porodice iz koje potiče. 

Sloboda Mićalović poreklo s ponosom ističe. Tako je pre godinu-dve u jednoj emisiji istakla ljubav prema Leskovcu, ali i činjenicu da su njeni koreni zapravo vezani za Crnu Goru i Kosovo.

 

 

- Poreklom nisam iz Leskovca, moji su sa Kosova i iz Crne Gore. Tata je u Leskovcu dobio posao i tamo smo se nas tri rodile, ja sam živela samo 17 godina tamo, nemam familiju, nemam nikoga, ipak taj grad koji je samo moje rodno mesto doživljavam najintimnije, ja nemam informaciju da sam ja odnegde drugo, kad me pitaju: "Odakle si, ja kažem iz Leskovca" - istakla je glumica koja važi za jednu od najangažovanijih.

Pročitajte: Nije joj lako! Sloboda Mićalović otkrila kakve joj muke ćerke zadaju, ni Vojinova strogoća ne pomaže (FOTO)

Ona danas sa suprugom i ćerkama Verom i Milom živi u Beogradu, u stanu koji su zajedno kupili, a nije tajna da par poseduje i vikendicu pored vode.

 

 

U Leskovac se vraća isključivo zbog prijatelja.

Komentari (0)

Loading