Celebrity News

Sloboda i Vojin sa ćerkama otputovali na prelepu destinaciju: Tamo su dočekali i Božić - Slike ih odale

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića ponos su glumačkog para

Sloboda i Vojin sa ćerkama otputovali na prelepu destinaciju: Tamo su dočekali i Božić - Slike ih odale

Ata Images

Uprkos činjenici da su bliznakinje, ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića dosta su različite, kako fizički, tako i mentalno.

Pročitajte: Ovakvu je nikada niste videli: Sloboda Mićalović u ovom izdanju napustila kuću! Svi se okreću za glumicom (FOTO)

Jedna više liči na majku, druga na oca. Mila, koja je likom ista Sloboda, bavi se plesom, Vera je, pak, više sportski tip i preslikana je Vojin.

 

 

Uporedo sa hobijima one gaje interesovanje i prema školskim dostignućima, stoga se ponosni roditelji mogu i time pohvaliti.

 

 

Istovremeno lepo su vaspitane i privržene devojčice, te se glumački par trudi da im ispuni svaku želju.

S obzirom na to da su ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića na raspustu glumac i glumica navodno su odlučili da ih povedu na nezaboravno putovanje.

 

 

Ako je suditi po fotografijama koje objavljuju na Instagramu otputovali su u Lisabon, gde vreme provode u obilasku znamenitosti, akvarijuma, muzeja i drugih zanimljivosti.

Pročitajte: Beogradski frizer ocenjuje izgled poznatih dama - Tvrdi da Ceca i Karleuša ne mogu da se porede, a iznenadiće vas ko je dobio NAJNIŽU ocenu

Predivno porodično putovanje zasigurno će ostati duboko urezano u sećanje bliznakinja, kojima su roditelji najveći uzori, a upravo to je razlog zašto svi veruju da će jedna od njih dve u neko doba izraziti želju da se bavi glumom.

 

 

Kuda će put odvesti Veru i Milu ostaje da se vidi, za sada one sigurno koračaju ulicama jednog od najlepših evropskih gradova i zasigurno uživaju u tome.

 

 

Komentari (0)

Loading