Celebrity News

Danica Ristovski u mladosti je bila toliko lepa da nije mogla da se spase od udvarača: Kažu da joj Anica nije ni do kolena, šta vi mislite?

Danica Ristovski u mladosti nije imala konkurenciju

Danica Ristovski u mladosti je bila toliko lepa da nije mogla da se spase od udvarača: Kažu da joj Anica nije ni do kolena, šta vi mislite?

Aleksandar Krstović, Instagram

Nije tajna da je bivša supruga Lazara Ristovskog Danica Ristovski u mladosti bila devojka o kojoj su svi momci maštali.

Pročitajte: Godinu dana od početka veze Anica i Lazar Ristovski objavili predivne vesti: Evo kakva je bila reakcija njegovih sinova (FOTO)

Rođena je u Beogradu, tu je završila osnovnu i srednju školu, pa i fakultet. Diplomirala je na klasi profesora Bajčetića, a prvu predstavu odigrala je 1974. godine. 

Instagram

 

Od tada je izuzetno aktivna, kako u pozorištu tako i na televiziji, a uprkos velikom broju projekata koje je Danica Ristovski u mladosti uradila, retke su slike koje svedoče o tom dobu i lepoti o kojoj svi i dan-danas govore.

Boško Karanović

 

Jedan od filmova u kojima je bila najzapaženija svakako je "Dvoboj za južnu prugu", koji je snimila kao 22-godišnjakinja i u kome je sve ostavila bez daha.

 

 

Danica je tada igrala mladu lepoticu Jelenu, tada je zabeleženo nekoliko kadrova koji jasno daju odgovor na pitanje šta je to što je opčinilo Lazara Ristovskog. 

Pročitajte: Najbolji lek za slomljeno srce - Danica Ristovski ne tuguje kod kuće, evo sa kim je uhvaćena u provodu (FOTO)

Posle ovih slika mnogi su skloni da porede bivšu i novu glumčevu izabranicu

 

 

Jedni tvrde da je Anica daleko lepša, drugi da Danici iz perioda mladosti ona ne može ni da se približi, kako se vama čini?

Komentari (0)

Loading