Celebrity News

Nataša Ninković nakon porodične tragedije prvi put pred foto-reporterima: Sakrila se iza crnih naočara, evo kako izgleda (FOTO)

Nataša Ninković nakon tragedije izašla u javnost

Nataša Ninković nakon porodične tragedije prvi put pred foto-reporterima: Sakrila se iza crnih naočara, evo kako izgleda (FOTO)

Ataimages

Verovalo se da Nataša Ninković nakon tragedije neko vreme neće prisustvovati javnim događajima.

Pročitajte: Nataša Ninković spakovala kofere i napustila supruga! Uslikana sa feredžom na glavi - Svi se pitaju šta se to događa sa glumicom (FOTO)

Velika bol koja ju je zadesila zbog smrtnog slučaja u velikoj meri ju je promenila, ali očigledno nije uticala na njen odnos prema umetnosti. 

Miloš Nadaždin

 

Nagađanja mnogih ona je pobila pojavljivanjem na premijeri filma „Nedelja" priređenoj u ime i čast omiljenog muzičara Džeja Ramadanovskog.

S obzirom na to da je Džeja imala prilike i lično da upozna, te da njegov rad ceni, Nataša nije želela da propusti priliku da mu i na ovaj način ukaže poštovanje. 

Ata Images

 

Na događaju se pojavila u društvu supruga Nenada Šarenca, a mada fotografi nisu uspeli da zabeleže njenu šetnju crvenim tepihom, uslikali su je dok je sedela u publici, tačnije dok je pokušavala da pronađe svoje mesto.

Pročitajte: U ovakvom izdanju ih još niste videli - Nataša Ninković i Nenad Šarenac zagrljeni, ne skrivaju strasti, ona blista od sreće (FOTO)

Sedela je kraj dugogodišnjeg prijatelja i kolege Dragana Bjelogrlića i njegove supruge i u dahu pogledala predivan film koji joj je zasigurno izazvao i suze na oči.

Ata Images

 

Ovo je bio prvi put da je Nataša Ninković nakon tragedije pustila suzu, svi se nadaju da će se ona što pre oporaviti, svakako joj u tome pomaže velika podrška supruga i sinova Luke i Matije.

Komentari (0)

Loading