Celebrity News

Ovo je ćerka Olge i Peleta: I ona je glumica, a evo kakav odnos ima sa ocem (FOTO)

Ćerka Dragana Petrovića Peleta sve više liči na oca

Ovo je ćerka Olge i Peleta: I ona je glumica,  a evo kakav odnos ima sa ocem (FOTO)

Privatna Arhiva

Ćerka Dragana Petrovića Peleta pojavila se sinoć na premijeri filma „Nedelja” i mnoge očarala svojim skromnim ali temeljno usklađenim stajlingom.

Pročitajte: Sin Dragana Petrovića Peleta toliko liči na oca da ga je glumio u filmu! Upoznajte zgodnog Jakova (FOTO)

Peletova mezimica na medijski ispraćen događaj nije došla u prisustvu novog dečka, ali ni sama već sa ponosnim ocem, koji je slučajno ili namerno odabrao sličan stajling. 

Ata Images

 

Otac i ćerka pojavili su se u crno odeveni, oboje u tamnim jaknama i majicama, a svi su primetili da su izuzetno ozbiljni, te se rodila sumnja da postoji neka vrsta lošeg odnosa među njima.

Ata Images

 

 

Bez smeška na licu iščekivali su početak prikazivanja filma koji je, ako je suditi po komentarima, definitivno uspeo da pomeri granice i rasplače sve u publici.

Pročitajte: Fotografija koju ćete morati dva puta da pogledate: Sličnost je neverovatna! Ovo je sin Dragana Petrovića Peleta i Olge Odanović

Ćerka Dragana Petrovića Peleta krenula je očevim stopama, te se stoga može konstatovati da je film pogledala iz profesionalnog ugla, nepristrasno i vrlo kritički.

Ata Images

 

Mnogi su primetili i da Lenka na Dragana sve više s godinama i likom podseća, dok se crte majke Olge Odanović samo povremeno naziru na njenom licu.

 

Komentari (0)

Loading