Celebrity News

Napustila luksuznu nekretninu u Beogradu i preselila se ovde: Ivana Peters uređuje kuću u prirodi, sve podređeno ćerki (FOTO)

Kuća Ivane Peters i njene ćerke Sare prava je oaza mira

Napustila luksuznu nekretninu u Beogradu i preselila se ovde: Ivana Peters uređuje kuću u prirodi, sve podređeno ćerki (FOTO)

Ata Images

Pevačica grupe „Negativ” i „Tap 011” Ivana Peters rešila je da svoj život izmesti iz gradske vreve i sebi i ćerki obezbedi neophodan mir. Kuća Ivane Peters, koju je nedavno kupila, nalazi se van Beograda, a pevačica se trenutno bavi uređenjem svog parčeta raja.

Pročitajte: NASILJE MI NIJE STRANO - Ivana Peters se mužu nekoliko puta vraćala, a sad je progovorila o nasilju u porodici

- Meni ne treba ništa više za Novu godinu, sve imam što mi treba za život. Ne tražim ništa posebno, to može da bude šoljica za kafu ili čaj, neka sitnica. Sve što meni treba, trudim se sama da završim i to ću da nastavim sledeće godine da radim. Imam neku ideju u svom malom raju van grada i to ostvarujem - rekla je za medije pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Kuća Ivane Peters u završnim je fazama pred useljenje, a posebno se trudi da je adaptira i za članove porodice koji će njoj i Sari dolaziti u posetu.

Instagram

 

- Već sam ga napravila, sada ga sređujem, činim da bude dostupan i široj porodici, da imaju gde da spavaju, da ima gde da se kuva, roštilja, kupa, to mi je glavno za sledeću godinu. Pored toga, da može ćerka Sara da dovodi društvo i provodi dane u prirodi, a ne na betonu.

Pročitajte: I posle razvoda u najtežim danima bio je tu za nju - Ovako danas izgleda bivši muž i najbolji prijatelj Ivane Peters (FOTO)

Ivana je pored posla ceo život posvetila ćerki Sari, te su uredili oazu za njih, a pri uređenju se Ivana trudi da ispoštuje mnoge želje svoje ćerke.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading