Celebrity News

I posle razvoda u najtežim danima bio je tu za nju: Ovako danas izgleda bivši muž i najbolji prijatelj Ivane Peters (FOTO)

Bivši muž Ivane Peters danas izgleda ovako

I posle razvoda u najtežim danima bio je tu za nju: Ovako danas izgleda bivši muž i najbolji prijatelj Ivane Peters (FOTO)

Ata Images/ Amir Hamdžagić

Bivši muž Ivane Peters, zgodni Aleksandar, bio joj je najveća ljubav u životu. Nekadašnji član benda „Sanšajn" i uspešni biznismen, oženio se Ivanom 2005. godine, ipak sreća nije bila dugog veka.

Već 2006. godine, nedugo nakon rođenja ćerke Sare, Aleksandar je postao bivši muž Ivane Peters, a bračnoj sreći je došao kraj.

 

 

Iako je brak trajao kratko, Ivana i Aleksandar zbog ćerke Sare ostali su u odličnim odnosima, kako bi zajedno učestvovali u njenom vaspitanju.

Pročitajte: Potpuno slomljena Ivana Peters objavila TUŽNE VESTI! Reči podrške i utehe pristižu sa svih strana (FOTO)

Ivana, s druge strane, nikada nije krila da je upravo Aleksandar bio uz nju u najtežim životnim trenucima, kada joj je zdravlje bilo narušeno zbog problema sa srcem. Podsećamo, pevačica je imala srčani udar, od koga se dugo oporavljala.

Vladimir Sporcic Story arhiva

 

— Dok sam bila bolesna, pomogao mi je više od svih. Kad me Sara pita: ‘Mama, da li ste ti i tata okej’, mogu jedino da joj odgovorim: ‘Kako da ne budemo, mi smo tvoji roditelji’. To je to. On će biti moj prijatelj do kraja života. Drugačije ne može da bude. Srećna sam što imam takvog bivšeg muža — istakla je ona za „Hello” pre nekoliko godina.

Komentari (0)

Loading