Celebrity News

Nataša Frajla otkrila šta ostaje posle ljubavi: Okrenula novi list i ima poruku za sve žene

Nova pesma Nataše Mihajlović sve oduševila

Nataša Frajla otkrila šta ostaje posle ljubavi: Okrenula novi list i ima poruku za sve žene

Željka Dimić

Kantautorka Nataša Mihajlović, jedna od članica sastava "The Frajle", objavila je svoju solo pesmu "Stranac" i tim povodom u Beogradu okupila beogradski krem poznatih iz sveta muzike, filma, mode i lepote. Nova pesma Nataše Mihajlović sve je oduševila.

Prisutni su ostali zatečeni crvenim tepihom koji ih je dočekao, medenjacima u obliku zvezde, koji su ih ispratili, te kompletnim muzičko-scenskim performansom koji je priredila Nataša Mihajlović.

Pročitajte: NEPRIJATNO! Prvi javni susret Frajli posle raspada! Evo šta je odbegla članica Marija poručila (FOTO)

Slavljenica se pojavila u crvenom kožnom kompletu i publici priredila nezaboravan performans, otpevavši nekoliko numera - koje je posvetila ženama.

Ono što je numerom "Stranac" ova plavokosa lepotica poručila svojim slušaocima je da se posle ljubavi može, i treba,  ostati - u prijateljskim odnosima.

Da li je ovo lično iskustvo ili samo nadahnuće za pesmu, pokazaće vreme budući da se o privatnom životu plave "Frajle" zna relativno malo ili skoro ništa.

Sama pevačica ostala je vrlo tajanstvena i nasmejana na pitanja novinara ko je "stranac" iz pesme i da li je bio na promociji, ali nije nam promakla ogromna korpa cveća koja je stigla sa plišanim medvedom.

Željka Dimić

 

Nataša nam je ovom prilikom rekla da je, osim ljubavi i prijateljstva, ovim želela da pošalje podršku ženama, da je u redu i ako nisu savršene. Da je sasvim u redu da budu pomalo zbunjene i nesigurne i da su jedinstvene i neponovljive upravo takve kakve su.

Na večeri premijere pesme i spota Natašu su podržale i članice benda "The Frajle", čiji je ona i dalje stalni član, a koje su nekoliko nedelja ranije na svojim oficijelnim društvenim mrežama objavile da sa radošću podržavaju svoju članicu u njenom solo projektu, te time pokazale da su solidarnost i individualnost na prvom mestu u bendu.

U jednom trenutku su podelile scenu, otpevavši nekoliko energičnih numera zajedno, uz glasne ovacije i skandiranje prisutnih!

Komentari (0)

Loading