Celebrity News

NEPRIJATNO! Prvi javni susret Frajli nakon raspada! Evo šta je odbegla članica Marija poručila (FOTO)

Raspad Frajli, raspad prijateljstva?

NEPRIJATNO! Prvi javni susret Frajli nakon raspada! Evo šta je odbegla članica Marija poručila (FOTO)

Dodeli Naxi nagrada prisustvovao je sam krem pop scene, a među brojnim zvanicama našle su se nekadašnje koleginice i članice grupe FrajleNevena Buča i Marija Mirković koja je prošle godine napustila grupu, što su ostale tri devojke s mirom prihvatile. Nevena, Marija, Nataša i Jelena zbog brojnih fanova i njihovog mira, po poslednji put prošle godine fotografisale su se zajedno, tom prilikom one su otkrile razlog razlaza, ali i objasnile da raspad Frajli nipošto ne znači da je došao kraj i prijateljstvu s Marijom.

Pročitajte: Nisu joj ostale dužne: Frajle odgovorile ljutitoj Bebi Balašević, tek sada se stvari komplikuju

Boško Karanović

 

Iako su tada mnogi poverovali da je sve baš onako kako su devojke iz grupe kazale, bilo je i onih nevernih Toma koji su posumnjali u to. Što takođe nije za čuđenje budući da se članice i "odbegla" kolegnica ni na jednom javnom događaju više nisu pojavile zajedno.

Pročitajte: Velika porodična tragedija članice grupe Frajle: Brat Nataše Mihajlović izvršio samoubistvo, bio joj je sve

Boško Karanović

 

Nedavno se i to promenilo. Nevena Buča i Marija Mirković odvojeno su došle na dodelu Naxi nagrada, a budući da je raspad Frajli postao vrlo zanimljiv medijima, bile su u samom fokusu, što je u njima izazvalo tenziju. Kada su se srele, nekadašnje koleginice, još uvek prijateljice lepo su se pozdravile što svedoči u prilog priči da zaista među njima nema zle kobi, a imale su i dosta tema za razgovor.

Pročitajte: Jasno je kome je upućena: Frajle objavile novu pesmu, dobro poslušajte stihove (video)

VAV Studio

 

Uporedo sa pevanjem u bendu Nevena je nastavila sa snimanjem emisije pod nazivom „Pričajmo o tome“, koja ide „RTV Vojvodina“. Sve je u vezi sa psihologijom, koju je ona inače i diplomirala. Marija, s druge strane, ostala je pri tome da nije u mogućnosti da radi dva posla. Bavi se autorskim radom, a na pitanje o povratku u grupu rekla je:

- Zvuči lepo i lako, ali nije baš tako. Nastupi iziskuju čitav niz akcija, putovanja, vežbanja, gostovanja... Ne funkcioniše to baš u fazonu: „Ej, čujemo se sutra, a prekosutra se vidimo na svirci“.

Komentari (0)

Loading