Celebrity News

Zbog čega je pukla ljubav Meline i Harisa duga 22 godine: Ovo je kap koja je prelila čašu

Razvode se Melina i Haris Džinović - bruje mediji

Zbog čega je pukla ljubav Meline i Harisa duga 22 godine: Ovo je kap koja je prelila čašu

Ata Images

Da, dobro su svi čuli i nisu nagađanja -  razvode se Melina i Haris Džinović.

Javnost, fanovi, publika, mediji ,u neverici su i svi čitavog dana bruje o razlazu pevača i njegove tri decenije mlađe supruge, uspešne dizajnerke.

Pročitajte: Šporet i nekako, a pogledajte gde suše sudove! Ovo je kuhinja Bilje Jeftić i Ace Ilića (FOTO)

S obzirom na veliku razliku u godinama, kada su svojevremeno odlučili da otpočnu zajednički život, potom dobiju i decu i venčaju se, takođe se dosta govorilo na temu njihovog odnosa.

Ata Images

 

Mnogi su tada srećnim mladencima prognozirali dug zajednički život, ipak bilo je i onih koji su predviđali upravo ovo što se sada događa.

Istina, doduše verovali su da će do razlaza pevača i kreatorke doći mnogo ranije, međutim, kako god da se okrene završnica je ista.

Ata Images

 

Razvode se Melina i Haris Džinović, što je zasigurno pogodilo sve koji par izuzetno cene, druže se sa njima, svraćaju im u kuću. Ipak činjenica je da je rasprad porodice najviše uticao na njihovu decu Đinu i Kana.

Pročitajte: Melinu i Harisa razvod će poprilično koštati, a evo koliko su potrošili za venčanje na jahti! Kumovi su tek posebna priča (FOTO)

Naslednici uskoro bivših supružnika nisu više deca, svoji su ljudi, ali kad god da se krah braka dogodi, on nimalo nije prijatan i povlači određene posledice.

 

 

Izgleda da će Melina i Haris učiniti sve da sin i ćerka u što manjoj meri osete rezultat njihove odluke, koja se nije dogodila naprečac.

Naime, o razvodu su odlučivali više od godinu dana, što je potvrdio izvor blizak paru, a navodno razilaze se dostojanstveno i u miru.

printscreen

 

Haris je bez zlih reči napustio porodični dom, vilu vrednu 2.5 miliona dolara, koju tek što su završili, dok će Melina za sada tu ostati sa decom. 

Da li će je u međuvremenu prodati i šta će brakorazvodna parnica za sobom povući ostaje da se vidi.

Svi se, međutim, pitaju šta je dovelo do toga da par koji se nekada ludo voleo, ima decu, uspešnu karijeru, dom na kojem im mnogi mogu pozavideti, poželi da stavi tačku i krene dalje.

Pročitajte: Luksuznije od najluksuznijih hotela! Đina Džinović pokazala dnevni boravak porodične vile, sve u mermeru i kristalu (FOTO)

Mnogi spekulišu da Melina nije mogla više da toleriše Harisovu mrzovolju i narav, drugi, pak, smatraju da je konstantna razdvojenost zbog poslovnih angažovanja uticala da se emocije ohlade, treći veruju da je treća osoba umešala prste.

Vreme će pokazati šta je zapravo prelilo čašu, ko zna možda jedno od njih dvoje poželi da za medije ispriča svoju priču.

Nikada im nije bio problem da govore za javnost o ljubavi i braku, pa zašto bi sad bilo drugačije.

Komentari (0)

Loading