Celebrity News

Melinu i Harisa razvod će poprilično koštati, a evo koliko su potrošili za venčanje na jahti: Kumovi su tek posebna priča (FOTO)

Venčanje Meline i Harisa Džinovića bilo je vrlo luksuzno

Melinu i Harisa razvod će poprilično koštati, a evo koliko su potrošili za venčanje na jahti: Kumovi su tek posebna priča (FOTO)

Antonio Anhel / Ata images

Venčanje Meline i Harisa Džinovića održano je tek posle rođenja dece, Đine i Kana.

Supružnici u razvodu na taj korak odlučili su se iznenada, zapravo na iznenađenje svih koji su znali Harisov jasan stav po tom pitanju.

Pročitajte: Tamara Vučić prvi put o gubitku bebe! Iskusila sam veliku tugu

Naime, pevač je govorio da je ljubav, ljubav, te da neki tamo čika iz opštine neće njemu reći kako i koliko će svoju ženu da voli.

Ata Images

 

Upravo zato je venčanje Meline i Harisa Džinovića izazvala toliku senzaciju, a u naslovima se moglo pročitati da je čak reč o pravoj medijskoj bombi.

Bila bomba ili ne, za slavlje su pevač i dizajnerka potrošili poprilično iako su od kumova, Filipa Ceptera i Slavice Eklston, dobili skupocene poklone na dar spekulisalo se da je za intimno venčanje izdvojeno novca kao da se gosti hiljadu zvanica.

Na luksuznoj jahti nadomak Dubrovnika mladenci su blistali u klasičnim odelima bez mnogo pompe.

Luka Šarac

 

Za razliku od mnogih dama Melina je obukla belu haljinu, a Haris bele pantalone i kraljevskoplavu košulju.

- U suton smo se popeli na palubu da ispunimo formalnost. Nije bilo nervoze i treme, karakteristične za takve događaje. Prezime sam preuzela sa posebnom lakoćom jer ga od 2003. godine smatram svojim. 

Miloš Nadaždin

 

- Đina i Kan bili su presrećni, prisustvovali su venčanju svojih roditelja i tako iskusili nešto za šta većina dece ostane uskraćena - pričala je Melina dok je Haris nekoliko dana kasnije govorio o muzičkom repertoaru.

Pročitajte: Harisa će ovo mnogo zaboleti! Đina Džinović se majci obratila dirljivim rečima, o ocu ni reči (FOTO)

- Otpevao sam „Shoot down the Moon“, od Eltona Džona, Melininu omiljenu pesmu. Slavica je poželela da čuje „Kako mi nedostaješ“, a moja supruga pesmu Šabana Šaulića „Samo za nju“. 

Miloš Nadaždin

 

- Bio je to savršen miks, koji se, kako smo se i nadali, poklopio sa ukusom zvanica - ispričao je pevač tada, koji se ovih dana, prema pisanju štampe, iseljava iz vile vredne 2,5 miliona evra koja tek što je završena.

Miloš Nadaždin

 

Za sada ona pripada Melini i decu, a ostaje da se vidi kako će nadalje podeliti imovinu.

 

 

Komentari (0)

Loading