Celebrity News

Nije više mogla da ćuti! Melina se oglasila povodom razvoda, a ubrzo je i Haris rekao svoje (FOTO)

Razvod Harisa i Meline Džinović najpopularnija je tema dana

Nije više mogla da ćuti! Melina se oglasila povodom razvoda, a ubrzo je i Haris rekao svoje (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Razvod Harisa i Meline Džinović već neko vreme se prolongira. Koliko dugo traju svađe, pregovori, pokušaji pomirenja najbolje znaju najbliži prijatelji supružnika, koji su se u neko doba našli između dve vatre.

Iako vatre navodno nema, jer se kreatorka i pevač razvode diplomatski, svi se čitavog dana bave njihovim brakom i uzrokom razvoda.

Pročitajte: Šporet i nekako, a pogledajte gde suše sudove! Ovo je kuhinja Bilje Jeftić i Ace Ilića (FOTO)

Spekuliše se i nagađa šta bi to moglo da jedan skladan, uspešan i imućan par poremeti i dovede do sumnji u ljubav, o kojoj su nekada tako divno govorili.

Upoznali su se kada je Melina bila na trećoj godini studija, sve je ostavila i otputovala sa Harisom u inostranstvo kako bi kraj njega skrojila porodicu. U neko doba stigli su i naslednici, prvo Đina, zatim i Kan. Nažalost, ispostavilo se da ljubav nije bila dovoljna da brak učini još jačim.

Ata Images

 

Naprotiv, dizajnerka i muzičar su se udaljili, te odlučili da nastave odvojeno.

Haris se, kako pišu mediji, već iselio iz zajedničkog doma, ostavio ga je bivšoj supruzi i deci, a šta će od ostatka imovine i kome pripasti ostaje da se vidi.

Ata Images

 

Da ne bi sve ostalo na nagađanjima, mediji su se potrudili da dođu do zavađenih bivših ljubavnika kako bi nešto više doznali o razlazu. Nažalost, ni Melina ni Haris nisu želeli da razgovaraju sa novinarima.

Sve što je dizajnerka rekla bilo je:

Pročitajte: Zbog čega se dogodio razvod Harisa i Meline Džinović! Ovo je kap koja je prelila čašu

- Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu.

I muzičar je slično ponovio, u svom maniru naravno:

- Nemam zaista komentar. Neću bilo šta da potvrđujem. Ne mogu da se bavim time.

Antonio Ahel ATA Images

 

Niko ne sumnja da je razvod Harisa i Meline Džinović, iz ma kog razloga da se dogodio, poput male smrti za oba supružnika, da je teško pao i njihovim naslednicima zbog kojih se trude da detalji ne dospeju do javnosti.

Komentari (0)

Loading